TopParken
Huisdiervrije vakantiehuizen

Huisdiervrije vakantiehuizen bij TopParken

 • Moderne vakantiehuizen voor maximaal 12 personen
 • Natuurrijke locaties in Nederland
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Vakantiehuizen waar geen huisdieren zijn toegestaan

Wanneer u of een van uw reisgenoten last heeft van allergieën of astma, biedt een verblijf in een huisdiervrij vakantiehuis de perfecte oplossing. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie zonder allergische reacties te ondervinden. Onze huisdiervrije vakantiehuizen zijn verder identiek aan onze huisdiervriendelijk opties, met als enige verschil dat er nooit huisdieren hebben verbleven. Dankzij onze zoek- en boekfunctie kunt u in het linkermenu eenvoudig filteren op huisdiervrije accommodaties. Zo krijgt u direct een overzicht van al onze huisdiervrije vakantiehuizen. 

 

Uw onvergetelijke verblijf in Nederland

TopParken biedt een gevarieerd aanbod aan vakantieparken verspreid over Nederland, met locaties in Gelderland, Zuid-Holland, Zuid-Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland en Utrecht. Elk park heeft huisdiervrije vakantiehuizen op de meest idyllische plekken, te midden van de weelderige natuur van bijvoorbeeld de Veluwe, de Achterhoek, het heuvellandschap van Limburg of de Utrechtse Heuvelrug.

Onze vakantiehuizen zijn uitgerust met een sfeervolle woonkamer, keuken met complete inrichting, een moderne badkamer en slaapkamers met comfortabele bedden. Op zoek naar extra luxe? Kies dan voor een wellness vakantiehuis. Hier geniet u van privé wellness faciliteiten, zoals een sauna, hottub, spa, sunshower en/of buitendouche. Kom samen met uw partner, gezin of familie en maak herinneringen voor het leven!

 
  Voor 2-12 personen
  Midden in de natuur
  Ook met wellness
  Tuin met terras
 

Sfeerimpressie ⤵

 

Wat te doen tijdens uw vakantie?

Quality time ervaren, ontspannen en genieten van elkaars gezelschap; dat is de essentie van een vakantie bij ons. Gedurende uw hele verblijf heeft u onbeperkt toegang tot onze uitgebreide parkfaciliteiten. Hoewel de faciliteiten per park kunnen verschillen, kunt u altijd rekenen op een binnen- en/of buitenzwembad, speeltuin voor de kinderen, gezellige horecavoorzieningen en fietsverhuur.

Natuurlijk staat het u ook vrij om op ontdekking te gaan. De meeste parken bevinden zich in de nabijheid van bruisende steden zoals Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Amsterdam en Maastricht. U kunt een dagje shoppen, neerstrijken op een gezellig terrasje, een museum bezoeken of een uitstapje maken naar een dierentuin of pretpark. Na een dag vol nieuwe belevenissen is het heerlijk thuiskomen in uw comfortabele vakantiehuis.

Vragen van eerdere gasten:

✦ Hoe weet ik welke vakantiehuizen huisdiervrij zijn?

In het menu in onze zoek & boek kunt u eenvoudig filteren op huisdiervrij. Vervolgens ziet u ons aanbod aan huisdiervrije vakantiehuizen. 

✦ Zijn de wellness vakantiehuizen huisdiervrij?

Enkele wellness vakantiehuizen zijn huisdiervrij. U kunt in de zoek & boek gemakkelijk zien welke vakantiehuizen wél huisdiervrij zijn door te filteren op huisdiervrij en bij wellness hottub, privé zwembad, sauna of spa aan te vinken.