TopParken
Rolstoelvakantie Nederland

Huur een vakantiehuis voor mindervaliden

  • Aangepaste vakantiewoningen
  • Op diverse vakantieparken in Nederland
  • Eerlijke prijzen

Iedereen kan vakantie vieren bij TopParken

Bij TopParken willen wij dat iedereen samen de mooiste vakantieherinneringen kan maken, daarom bieden wij ook vakantiehuizen aan die aangepast zijn voor mensen met een beperking en/of een handicap. Deze huizen vindt u op unieke en natuurrijke locaties in Nederland. Op Résidence Lichtenvoorde, Landgoed de Scheleberg, Résidence de Leuvert en Parc de IJsselhoeve kunt u een aangepaste vakantiewoning huren voor maximaal 5 personen. Samen met het hele gezin genieten tijdens een vakantie, dat wilt toch iedereen?

Vanaf
€ 325
3 nachten
2 gasten

Silva 5 personen Sauna

Gelderland, Garderen
211
  • Sauna in tuin
Vanaf
€ 340
3 nachten
2 gasten

Module 5 personen

Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan de IJssel
211
Vanaf
€ 332
3 nachten
2 gasten

Wilgenhoeve 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
211
Vanaf
€ 367
3 nachten
2 gasten

Ferox 2 personen MIVA

Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan de IJssel
11
Vanaf
€ 369
3 nachten
2 gasten

Landhuis 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
211
Vanaf
€ 294
3 nachten
2 gasten

Ferox 4 personen MIVA

Gelderland, Lunteren
11
Vanaf
€ 310
3 nachten
2 gasten

Leijhoeve 5 personen MIVA

Noord-Brabant, Cromvoirt
211

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Nederland

Voor een rolstoelvriendelijke vakantie zijn in uw vakantiehuis een aantal aanpassingen gemaakt. Zo zijn de door-, in- en uitgangen verbreed, zijn er drempelloze toegangen en is de badkamer voorzien van hulpmiddelen zoals beugels en een douchestoel. In een aantal rolstoelvriendelijke vakantiehuizen is ook het aanrecht verlaagd en vrij van onderen zodat u zelf heerlijke maaltijden kunt bereiden. Ook hoeft u geen grote afstanden af te leggen want u kunt de auto parkeren naast uw aangepaste vakantiewoning. Zo geniet u optimaal van een rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland. Naast de aanpassingen is uw vakantiehuis geschikt voor mindervaliden stijlvol ingericht en voorzien van diverse moderne gemakken zoals gratis wifi en een vaatwasser. Niemand die de afwas hoeft te doen betekent meer tijd voor uw favoriete serie of een spelletje met de familie. 

Aanpassingen in uw vakantiewoning in Nederland speciaal voor mindervaliden:
✓ Brede doorgangen
✓ Steunbeugels bij het toilet en de douche
✓ Douchestoel
✓ Drempelloos vakantiehuis
✓ Parkeren bij uw vakantiehuis
✓ Verlaagd aanrecht en vrij van onderen*
*Niet in elke vakantiewoning van toepassing.

Tips voor activiteiten tijdens uw vakantie

Ook tijdens uw rolstoelvakantie in Nederland valt er meer dan genoeg te beleven. Plan een dagje uit en bezoek een gezellige stad of bewonder kunst in het museum. Onze parken bevinden zich op prachtige locaties in de natuur waar u mooie rolstoelwandelingen kunt maken door de bossen. Tijdens uw vakantie kunt u ook onbeperkt gebruikmaken van de parkfaciliteiten. Hang uw hengel uit bij de visvijver of schuif aan in het restaurant voor een heerlijk hapje en drankje. De kinderen beleven ook veel plezier bij het animatieteam in de schoolvakanties, in de speeltuin of bij de zwembaden. 

Meer informatie over onze aangepaste vakantiehuizen?
Bespreek specifieke wensen en vragen met ons, we helpen u graag. Neem contact met ons op via 088 - 500 24 24.

 
 

Welk vakantiepark heeft uw voorkeur?

Wat eerdere gasten ons vroegen

✦ Waar in Nederland kan ik genieten van een vakantie voor mensen met een beperking?

U kunt bij TopParken op verschillende vakantieparken in Nederland genieten van een vakantie speciaal voor mensen met een beperking. Wij bieden aangepasten vakantiehuizen in Lunteren, Cromvoirt, Nieuwerker a/d IJssel en Lichtenvoorde. Kies uw locatie, vind uw mindervalide vakantiehuis en geniet van een heerlijke vakantie!

✦ Zijn de huizen ook rolstoelvriendelijk?

Ja, uw rolstoelvriendelijke vakantiehuis is drempelloos en is op diverse punten aangepast waardoor u voldoende gemak en bewegingsvrijheid ervaart. Zo genieten ook rolstoelgebruikers van een fijne vakantie bij TopParken.

✦ Over welke voorzieningen beschikt mijn aangepaste vakantiewoning?

Ieder vakantiehuis voor mindervaliden bij TopParken beschikt over brede en drempelloze doorgangen, een parkeerplek naast de deur, steunbeugels bij het toilet en in de douche waarbij u tevens op een douchestoel kunt plaatsnemen. Ook beschikken enkele aangepaste vakantiewoningen over een verlaagd aanrecht welke vrij is van onderen.

✦ Voor hoeveel personen kan ik een vakantiehuisje huren voor mensen met een beperking?

Bij TopParken zijn de verschillende vakantiewoningen voor mensen met een beperking in Nederland geschikt voor maximaal 5 personen. Echter, dit betekent niet dat u ook met 5 mindervalide personen kunt verblijven. In onze aangepast vakantiehuisjes zijn meestal 1 of 2 bedden geschikt voor mensen met een beperking. Wilt u de exacte indeling en voorzieningen weten van het huisje van uw voorkeur? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen.