• Aangepaste vakantiewoningen
  • Op diverse vakantieparken in Nederland
  • Met aanvullende comfort services

Mindervalide vakantie in Nederland

Dat bij TopParken écht iedereen van top tot teen kan genieten blijkt eveneens uit het aanbod mindervalide vakantiehuizen. U kunt bij ons terecht op verschillende vakantieparken voor een mindervalide vakantie in Nederland. In Gelderland bij Résidence Lichtenvoorde, Landgoed de Scheleberg of Recreatiepark het Esmeer kunt u een mindervalide vakantiewoning huren voor maximaal 14 personen. Bij TopParken denken we verder dan alleen de benodigde aanpassingen in uw vakantiehuis. Geniet ook van een mindervalide vakantie in Nederland bij TopParken!

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Bekijk onze vakantiehuizen voor mindervaliden(6)

Vanaf
€ 244
€ 232
3 nachten
2 personen

Landhuis 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
522
Vanaf
€ 264
€ 250
3 nachten
2 personen

Ferox 4 personen MIVA

Gelderland, Lunteren
4Nee
Vanaf
€ 280
€ 264
3 nachten
2 personen

Leijhoeve 5 personen MIVA

Noord-Brabant, Cromvoirt
522
Vanaf
€ 286
€ 270
3 nachten
2 personen

Wilgenhoeve 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
522
Vanaf
€ 294
€ 277
3 nachten
2 personen

Ferox 2 personen MIVA

Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan de IJssel
22
Vanaf
€ 294
€ 277
3 nachten
2 personen

Module 5 personen

Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan de IJssel
522

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Nederland

Voor een rolstoelvriendelijke vakantie zijn in uw vakantiehuis een aantal aanpassingen gemaakt. Zo zijn de door-, in- en uitgangen verbreed, zijn er drempelloze toegangen en is de badkamer voorzien van hulpmiddelen zoals beugels en een douchestoel. In een aantal rolstoelvriendelijke vakantiehuizen is ook het aanrecht verlaagd en vrij van onderen zodat u zelf heerlijke maaltijden kunt bereiden. Ook hoeft u geen grote afstanden af te leggen want u kunt de auto parkeren naast uw aangepaste vakantiewoning. Zo geniet u optimaal van een rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland. Naast de aanpassingen is uw vakantiehuis geschikt voor mindervaliden stijlvol ingericht en voorzien van diverse moderne gemakken zoals gratis wifi en een vaatwasser. Niemand die de afwas hoeft te doen betekent meer tijd voor uw favoriete serie of een spelletje met de familie. 

Aanpassingen in uw vakantiewoning in Nederland speciaal voor mindervaliden:
✓ Brede doorgangen
✓ Steunbeugels bij het toilet en de douche
✓ Douchestoel
✓ Drempelloos vakantiehuis
✓ Parkeren bij uw vakantiehuis
✓ Verlaagd aanrecht en vrij van onderen*
*Niet in elke vakantiewoning van toepassing.

Tips voor activiteiten tijdens uw mindervalide vakantie

Ook tijdens uw rolstoelvakantie in Nederland valt er meer dan genoeg te beleven. Plan een dagje uit en bezoek een gezellige stad, bewonder kunst in het museum of bezoek een pretpark in de buurt. Onze parken bevinden zich op prachtige locaties in de natuur wat een rolstoelwandeling door de bossen ook zeker een aanrader maakt. Tijdens uw vakantie voor mindervaliden kunt u ook onbeperkt gebruik maken van de uitstekende parkfaciliteiten. Hang uw hengel uit bij de visvijver, schuif aan in het restaurant of speel een potje tafeltennis. De kinderen beleven ook veel plezier bij het animatieteam of in de speeltuin. 

Meer informatie over onze aangepaste vakantiehuizen?
Bespreek specifieke wensen en vragen met ons, we helpen u graag. Neem contact met ons op via 088 - 500 24 24.

 

Welk vakantiepark heeft uw voorkeur?

Veelgestelde vragen over een mindervalide vakantie

✦ Waar in Nederland kan ik genieten van vakantie voor mindervaliden?

U kunt bij TopParken op verschillende vakantieparken in Nederland genieten van een mindervalide vakantie. Voor een vakantiehuisje in Nederland geschikt voor mindervaliden kunt u kiezen uit een vakantiehuis in Lunteren, Aalst en Lichtenvoorde. Kies uw locatie, vind uw mindervalide vakantiehuis en geniet van een heerlijke vakantie!

✦ Wat is een rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Nederland?

Bij TopParken genieten ook rolstoelgebruikers van een fijne vakantie. Uw rolstoelvriendelijke vakantiehuis is drempelloos en is op diverse punten aangepast waardoor u voldoende gemak en bewegingsvrijheid ervaart. Een rolstoelvriendelijke vakantie bij TopParken beleeft u op een aantal van onze vakantieparken in Noord-Holland of Gelderland.

✦ Over welke voorzieningen beschikt mijn vakantiewoning voor mindervaliden in Nederland?

Ieder vakantiehuis voor mindervaliden bij TopParken beschikt over brede en drempelloze doorgangen, een parkeerplek naast de deur, steunbeugels bij het toilet en in de douche waarbij u tevens op een douchestoel kunt plaatsnemen. Ook beschikken enkele vakantiewoningen voor mindervaliden over een verlaagd aanrecht welke vrij is van onderen. Ook voor een seniorenvakantie bieden dit type vakantiewoningen veel gemak. 

✦ Voor hoeveel personen kan ik een vakantiehuisje huren voor mindervaliden in Nederland?

Bij TopParken zijn de verschillende vakantiewoningen voor mindervaliden in Nederland geschikt voor maximaal 14 personen. Echter, dit betekent niet dat u ook met 14 mindervalide personen kunt verblijven. In onze vakantiehuisjes voor mindervaliden in Nederland zijn meestal 1 of 2 bedden geschikt voor mindervaliden. Wilt u de exacte indeling en voorzieningen weten van het huisje van uw voorkeur? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. 

 
Reserveer uw mindervalide vakantiewoning