1. Aangepaste vakantiewoningen
  2. Op 4 vakantieparken in Nederland
  3. Met aanvullende comfort services

Mindervalide vakantie in Nederland

Dat bij TopParken écht iedereen van top tot teen kan genieten blijkt eveneens uit het aanbod mindervalide vakantiehuizen. U kunt bij ons terecht op vier verschillende vakantieparken voor een mindervalide vakantie in Nederland. In Gelderland bij Résidence Lichtenvoorde, Landgoed de Scheleberg of Recreatiepark het Esmeer en in Noord-Holland bij Recreatiepark de Woudhoeve, kunt u een mindervalide vakantiewoning huren voor maximaal 5 personen. Bij TopParken denken we verder dan alleen de benodigde aanpassingen in uw vakantiehuis. Met onze comfort services kunt u diverse aanvullende diensten regelen voor een geheel ontspannen vakantie voor uw gehele gezelschap. Geniet ook van een mindervalide vakantie in Nederland bij TopParken!

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Bekijk onze mindervalide vakantiehuizen(5)

Vanaf
€ 301
€ 283

Deluxe 4 personen

Gelderland, Lunteren
42Ja
Vanaf
€ 302
€ 284

Deluxe 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
52Ja2
Vanaf
€ 309
€ 292

Deluxe 5 personen

Gelderland, Aalst
52Ja
Vanaf
€ 312
€ 293

Comfort 4 personen MIVA

Noord-Holland, Egmond aan den Hoef
42JaNee
Vanaf
€ 1.496
€ 1.373

Villa Superieur 14 personen Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
147Ja

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Nederland

Voor een rolstoelvriendelijke vakantie zijn in uw vakantiehuis een aantal aanpassingen gemaakt. Zo zijn de door-, in- en uitgangen verbreed, zijn er drempelloze toegangen, en is de badkamer voorzien van een aantal hulpmiddelen zoals beugels en een douchestoel. In een aantal rolstoelvriendelijke vakantiehuizen is ook het aanrecht verlaagd en vrij van onderen zodat u zelf heerlijke maaltijden kunt bereiden. Ook hoeft u geen grote afstanden af te leggen want u kunt de auto parkeren naast uw aangepaste vakantiewoning. Zo geniet u optimaal van een rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland. Naast de aanpassingen is uw mindervalide vakantiehuis van TopParken stijlvol ingericht en voorzien van diverse moderne gemakken zoals gratis wifi en een vaatwasser. Niemand die de afwas hoeft te doen betekent meer tijd voor uw favoriete serie of een spelletje met de familie. 

Aanpassingen in uw mindervalide vakantiehuis:
✓ Brede doorgangen
✓ Steunbeugels bij het toilet en de douche
✓ Douchestoel
✓ Drempelloos vakantiehuis
✓ Parkeren bij uw vakantiehuis
✓ Verlaagd aanrecht en vrij van onderen*
*Niet in elke vakantiewoning van toepassing.

Onze comfort services

  • Dagje uit met vervoer
  • Thuiszorg in uw vakantiehuis
  • Boodschappendienst
  • Hulp bij huishoudelijk werk
  • Aangepast vakantiehuis

Tips voor activiteiten tijdens uw mindervalide vakantie

Ook tijdens uw rolstoelvakantie in Nederland valt er meer dan genoeg te beleven. Plan een dagje uit met vervoer via onze comfort services en bezoek een gezellige stad, bewonder kunst in het museum of een pretpark in de buurt. Onze parken bevinden zich op prachtige locaties in de natuur wat een rolstoelwandeling door de bossen of langs de kust ook zeker een aanrader maakt. Tijdens uw rolstoelvakantie kunt u ook onbeperkt gebruik maken van de uitstekende parkfaciliteiten. Hang uw hengel uit bij de visvijver, schuif aan in het restaurant of speel een potje tafeltennis. De kinderen beleven ook veel plezier bij het animatieteam of in de speeltuin. 

Meer informatie over onze Comfort Services en aangepaste vakantiehuizen?
Bespreek specifieke wensen en vragen met ons, we helpen u graag. Neem contact met ons op via 088 - 500 24 24 of via het formulier in onderstaande button.

 
Neem contact op

Welk vakantiepark heeft uw voorkeur?