TopParken
Vakantie met peuter

Op vakantie met een peuter

  • Kindvriendelijke vakantieparken op de Veluwe
  • Natuurrijk gelegen
  • Speeltuinen en (peuter) zwembaden op de parken

Geniet van een vakantie met uw peuter

Niets is leuker dan waardevolle herinneringen maken met uw kind. En hoe kan dat nu beter dan door samen op vakantie te gaan? Op twee zeer kindvriendelijke vakantieparken van TopParken kunnen jullie samen genieten van een heerlijke vakantie zonder al te ver te reizen. U vindt deze parken op unieke toplocaties op de Veluwe. Geniet samen met uw peuter van veel speelplezier, een prachtige omgeving en een gezellig vakantiehuisje. De vakantiehuizen van TopParken bieden plaats aan maximaal 6 personen. Wanneer komt u samen met uw peuter vakantieherinneringen maken?

 
 

Een vakantiehuisje speciaal voor u en uw peuter

Wanneer u op vakantie gaat met uw peuter wil hij of zij waarschijnlijk heel veel spelen, lachen, zolang mogelijk opblijven en liever geen middagdutje doen. Toch hebben ze dit écht wel nodig. In de meeste vakantiehuisjes kunt u eenvoudig een kinderbedje huren, zodat u deze niet zelf hoeft mee te nemen. Wel zo handig, toch? Het zal u in uw vakantiehuis niet ontbreken aan comfort en luxe. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een televisie, de keuken beschikt over diverse gemakken, zoals een magnetron, koffiezetapparaat en eventueel een vaatwasser. De moderne badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. U kunt uw auto parkeren bij uw huisje. Zo hoeft u zo min mogelijk te sjouwen met de spullen en kan het genieten direct beginnen.

Deze parken zijn perfect voor u en uw peuter ⤵

 

Creëer samen de mooiste herinneringen

Een peuter vakantie in Nederland is hét moment om samen mooie herinneringen te maken. Heerlijk spetteren in het peuterbadje op het vakantiepark, samen van de glijbaan roetsjen of leren schommelen in de speeltuin. Bij de horecagelegenheden kunt u uw kleintje trakteren op een heerlijke ijsco! Dankzij de gratis wifi kunt u alle foto’s gelijk delen met het thuisfront. Ook kunt u een kindvriendelijk pretpark in de omgeving opzoeken, naar een speciale kids theatervoorstelling gaan of even winkelen voor een nieuwe outfit voor het hele gezin. Misschien gaat u wel op vakantie met uw peuter en baby. Dan is een vakantie buiten het hoogseizoen vaak heerlijk rustig en voordelig

 
 

Beoordeeld met een 9.1 door Astrid

We hebben met onze kinderen en 2 kleinkinderen een top weekend gehad.

 

Dit vroegen eerdere gasten ons ⤵

➤ Waar moet ik aan denken als ik op vakantie ga met mijn peuter?

De juiste kleding, een kinderwagen of buggy, zijn of haar favoriete knuffel, kleurplaten, speelgoed en natuurlijk medicatie: dit mag u absoluut niet vergeten wanneer u op vakantie gaat met uw peuter. Bekijk ook onze vakantie checklist zodat u niets vergeet!

➤ Over welke faciliteiten voor peuters beschikken jullie parken?

Onze parken beschikken over topfaciliteiten die perfect zijn voor uw kleintje (en uzelf). Wat dacht u van een zwembad met apart peuterbad, leuke speeltuintjes (binnen en/of buiten) en een animatieteam? U vindt onze meest kindvriendelijke vakantieparken op de Veluwe.