TopParken
Vakantie in Utrecht

Vakantie in Utrecht

 • Vakantiepark in Lage Vuursche en Lexmond
 • Vlak bij de stad Utrecht
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Geniet van vakantie in veelzijdig Utrecht

Op deze pagina inspireren we u graag over een onvergetelijke vakantie in het veelzijdige Utrecht! Of u nu behoefte heeft aan een ontsnapping uit het stadsleven, een avontuurlijk verblijf in de natuur, quality-time met dierbaren of juist naar de drukte en gezelligheid van de stad; Utrecht heeft alles wat u zoekt. 

 
 

Zoek & Boek uw vakantie in Utrecht ⤵

 

Waarom op vakantie in Utrecht?

Wellicht vraagt u zichzelf af ‘Waarom op vakantie in Utrecht?’. Wij geven u graag antwoord op deze vraag. De provincie Utrecht is centraal gelegen en is de thuishaven van een aantal van de mooiste dorpen in Nederland. In het pittoreske Lage Vuursche vindt u ons vakantiepark Résidence Lage Vuursche, gelegen in het eerste grote bosgebied vanuit de Randstad en een populaire bestemming voor binnen- en buitenlandse toeristen. Het vakantiepark Resort Lexmond vindt u direct aan rivier de Lek. Met een zandstrand op het park en naastgelegen boothelling, ideaal voor waterliefhebbers. Of u nu kiest voor een vakantie in een bosrijke omgeving of aan het water, onze vakantieparken zijn een fijne plek voor een weekendje weg in Utrecht!

 
  Gezellige steden

  Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein en Soest

  Koninklijke bezienswaardigheden

  Paleis Soestdijk en Kasteel Drakensteyn

  Natuur in overvloed

  Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse Plassen

Vakantieparken in Utrecht​​

In uw zoektocht naar vakantieparken in Utrecht komt u veel verschillende parken tegen. Bent u op zoek naar een vakantiepark in een natuurrijke omgeving met een breed aanbod aan culturele en sportieve activiteiten in de omgeving, dan bent u bij Résidence Lage Vuursche aan het juiste adres. Ons vakantiepark in Lage Vuursche wordt gekenmerkt door rust, groen en privacy. Daarbij is het vakantiepark zelfvoorzienend betreft elektra, wat het een duurzaam alternatief maakt voor vele andere vakantieparken in Utrecht.

Bent u een echte waterliefhebber, dan zult u zich geen moment vervelen op ons vakantiepark in Lexmond. Een vakantie op Resort Lexmond betekent natuur, water en strand. Hier vindt u de perfecte combinatie van rust, watersportmogelijkheden en vele wandel- en fietspaden om de omgeving te ontdekken. 

 

Welk vakantiepark kiest u?

Résidence Lage Vuursche
Nederland - Utrecht

Beleef een topvakantie bij Résidence Lage Vuursche. ✓ Direct boeken bij het park ✓ Vlakbij o.a. de Loosdrechtse Plassen en Hilversum ✓ Exclusief vakantiepark ✓ Luxe vakantiehuizen

Resort Lexmond
Nederland - Utrecht

Boek een vakantie bij Resort Lexmond, gelegen in Lexmond. ✓ Direct boeken bij het park ✓ Aan rivier de Lek ✓ Kampeer- en camperplaatsen ✓ Vlak bij Utrecht