TopParken
Visvakantie Nederland

Visvakantie Nederland

 • Twee vakantieparken met viswater
 • Gelegen midden in de natuur
 • Vissen vanuit uw tuin

Visvakantie in Nederland in een huisje van TopParken

Vissen is een hobby van velen. Hoe heerlijk is het om deze hobby óók tijdens een vakantie uit te oefenen? Enkele vakantieparken van TopParken zijn dé perfecte vakantiebestemming voor een visvakantie in Nederland. In het aanbod vindt u twee vakantieparken met viswater, waar u kunt vissen op het park, namelijk bij Résidence Lichtenvoorde in de Achterhoek en Park Westerkogge nabij het Markermeer. Op de overige parken is viswater altijd dichtbij. Wat dacht u van vissen in de Maas of de IJssel? Vind uw favoriete vakantiehuis vanuit waar u heerlijk kunt vissen in Nederland!

Résidence Lichtenvoorde 

Hier vermaakt u zich de hele dag met vissen. Het park heeft namelijk diverse visvijvers verspreid over het park vol met vis waar u zonder visvergunning kunt vissen. Daarnaast vindt u op het park meerdere vakantiehuisjes direct aan viswater. Zo kunt u zo vaak als u wilt uw hengel uitgooien in de hoop een aantal mooie karpers te vangen. Veel visplezier!

 • Vissen vanuit de tuin en vanaf vissteigers
 • Geen visvergunning nodig
 • Huisjes direct aan viswater

Vissen op het park:

Vissen in de omgeving:

 
 • Vissen in slootjes op het park
 • Snoek, karper en baars
 • Geen visvergunning nodig
 

Vissen in de omgeving:

 
 • Vissen in de Maas
 • Baars, snoek, karpers en meerval
 • Visvergunning nodig
 
 
 • Vissen in de Hollandsche IJssel
 • Baars, blankvoorn en snoek
 • Visvergunning nodig
 

Vakantieparken met viswater op het park of in de buurt

Bij Résidence Lichtenvoorde huurt u een vakantiehuisje aan viswater, waar vissen vanuit de tuin dus mogelijk is! Bij Park Westerkogge kunt u vissen in de slootjes op het park. Op de overige vakantieparken is viswater altijd in de buurt. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Maas en de IJssel? Uw bungalow aan het water beschikt onder andere over een volledig ingerichte keuken, slaapkamers met boxspringbedden en een privé terras. 

Tijdens uw visvakantie in Nederland bij TopParken maakt u onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten. Neem na een enerverende dag vissen een duik in het binnen- of buitenzwembad of geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant. Zijn de kinderen mee? Zij vermaken zich opperbest in de speeltuinen.

 

Tips tijdens uw vakantie bij TopParken

Tijdens uw visvakantie in een huisje aan het water wilt u natuurlijk wel weten waar veel vis te vangen is. In de omgeving van onze vakantieparken zijn ontelbare vismogelijkheden. Wij geven u wat tips:

  Vijf visvijvers op Résidence Lichtenvoorde

  Wist u dat Résidence Lichtenvoorde over maar liefst vijf visvijvers beschikt? Dat staat garant voor uren visplezier!

  Vissen in de omgeving van de parken

  Gooi uw hengel uit in het Markermeer, de Maas of de IJssel, allemaal op korte afstand gelegen van onze vakantieparken.

  Tip: het Zuiderzee Museum

  Ontdek hoe de visvangst vroeger ging en hoe paling wordt gerookt. Gemakkelijk te bereiken vanaf Park Westerkogge!

 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Waar boek ik een huisje aan viswater?

Bij Résidence Lichtenvoorde in de Achterhoek verblijft u in een vakantiehuisje direct aan viswater. Zo gooit u zo vanuit uw eigen tuin uw hengel uit in de hoop op een mooie vangst. 

Op welke soort vis kan ik vissen?

Dat ligt een beetje aan de locatie natuurlijk, maar over het algemeen kunt u op en rondom de vakantieparken van TopParken vissen op snoek, karper, baars, meerval en blankvoorn. 

Is een visvergunning nodig?

Vissen op Résidence Lichtenvoorde en Park Westerkogge kan zonder visvergunning. Voor het vissen in de Maas en de IJssel heeft u wel een vergunning nodig.