1. Bungalows voor max. 6 personen
  2. In Lichtenvoorde, de Achterhoek
  3. Natuur- en waterrijk bungalowpark

Bungalow in de Achterhoek

Uitgestrekte bossen, heidevelden, kronkelende beekjes, een karakteristieke houtwal en sfeervolle dorpjes, welkom in de Achterhoek! Wij begrijpen dat u in deze prachtige Gelderse regio op vakantie wilt. Ons TopPark Résidence Lichtenvoorde bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, in Lichtenvoorde. Een bungalow in Lichtenvoorde biedt u hét ideale uitgangspunt voor uw vakantie in de Achterhoek. Onze bungalows in de Achterhoek zijn voorzien van diverse comfortabele voorzieningen en ook de parkfaciliteiten zijn uitstekend. Zeker weten dat u hier geniet van uw welverdiende vakantie! Een bungalow in de Achterhoek huren voor maximaal 6 personen doet u bij TopPark Résidence Lichtenvoorde!

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Vind uw bungalow in de Achterhoek(14)

Vanaf
€ 270
€ 255

Comfort 5 personen

Gelderland, Lichtenvoorde
52Ja2
Vanaf
€ 270
€ 255

Comfort 4 personen

Gelderland, Lichtenvoorde
42Ja
Vanaf
€ 290
€ 273

Comfort 6 personen

Gelderland, Lichtenvoorde
63Ja2
Vanaf
€ 320
€ 300

Deluxe 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
52Ja2
Vanaf
€ 320
€ 300

Deluxe 4 personen

Gelderland, Lichtenvoorde
42Ja
Vanaf
€ 320
€ 300

Deluxe 5 personen

Gelderland, Lichtenvoorde
52Ja
Vanaf
€ 360
€ 336

Deluxe 6 personen

Gelderland, Lichtenvoorde
63Ja
Vanaf
€ 460
€ 426

Deluxe 4 personen Sauna

Gelderland, Lichtenvoorde
42Ja
Vanaf
€ 480
€ 444

Deluxe 6 personen Sauna

Gelderland, Lichtenvoorde
63JaNee
Vanaf
€ 1.386
€ 1.279

Villa Superieur 10 personen Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
105JaNee
Vanaf
€ 1.466
€ 1.351

Villa Superieur 12 personen Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
126Ja
Vanaf
€ 1.546
€ 1.423

Villa Superieur 14 personen Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
147Ja2
Vanaf
€ 1.856
€ 1.721

Villa Superieur 12 personen Zwembad en Wellness

Gelderland, Lichtenvoorde
126JaNee
Vanaf
€ 2.095
€ 1.926

Villa Superieur 12 personen Zwembad

Gelderland, Lichtenvoorde
126JaNee

Bungalow in Lichtenvoorde

De bungalows in de Achterhoek bevinden zich net iets buiten Lichtenvoorde. Eenmaal gearriveerd op ons vakantiepark in de Achterhoek ervaart u een oase van rust en ontspanning. Op het natuurrijke park treft u een diversiteit aan groene parkbeplanting en een drietal aangelegde (vis)vijvers. Uw bungalow in Lichtenvoorde biedt plaats aan maximaal 6 personen en beschikt over fijne voorzieningen; een compleet ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer en heerlijke boxspringbedden. Bij TopParken beschikt iedere bungalow in de Achterhoek over een eigen parkeerplaats en een terras met meubilair. 

Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel? Kies dan voor onze luxe 5-persoons mindervaliden bungalow. Deze bungalow in Lichtenvoorde is speciaal voor u aangepast met onder andere een rolstoeltoegankelijke douche en armsteunen bij het toilet. 

 
 

Dick - Deluxe 5 personen - 8.5

Een mooi park met gezellige mensen en uitstekende Horeca. Een mooi terras met een uitstekende menukaart (eenvoudig, gevarieerd, goede kwaliteit voor een keurige prijs). Zeer vriendelijk en servicegericht personeel. Lekker veel ruimte rond het chalet! Jammer dat er geen winkeltje op het terrein aanwezig is.

 

Faciliteiten bij Résidence Lichtenvoorde

Dat u vakantie viert op een TopPark blijkt ook uit de uitstekende faciliteiten. Kom met uw gezin een avondje bowlen, maak gebruik van de BBQ service of schuif aan voor een heerlijke maaltijd in het à la carte restaurant Skik & Zo. Ook aan sportieve mogelijkheden geen gebrek. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze fitnessruimte, de sportvelden of het binnenzwembad. En u weet wat ze zeggen; wanneer uw kinderen zich vermaken geniet u ook van een heerlijke vakantie. Uw kinderen beleven veel plezier bij de Kidsclub, geven Toppe Bob een high five of klimmen en klauteren op de speeltoestellen. 

Trek eropuit en verken de Achterhoek

Lichtenvoorde is bekend van de Zwarte Cross, maar in de buurt van dit dorpje worden nog meer leuke evenementen georganiseerd. Wat dacht u van het Over de Top festival tijdens het Pinksterweekend, het bontgekleurde Bloemencorso in september of hét paardensportevenement Jumping in de Achterhoek in de wintermaanden? Een bungalow in de Achterhoek huren is het hele jaar door aantrekkelijk. Maak heerlijke wandelingen of fietstochten door het natuurrijke landschap met prachtige vergezichten. Dankzij de ligging van uw bungalow in Lichtenvoorde kunt u ook gemakkelijk onze oosterburen bezoeken, voor een dagje uit naar Movie Park Germany. Met wie komt u een bungalow huren in de Achterhoek?

 

Bouwwerkzaamheden
Résidence Lichtenvoorde is een vakantiepark in ontwikkeling, hierdoor vinden er bouwwerkzaamheden plaats. Wij doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Als u vragen hebt over de omvang van de werkzaamheden, neem dan contact met ons op via 088 500 2464. Wij staan u graag te woord en praten u bij over de actuele stand van zaken.

 
Boek uw bungalow in de Achterhoek