TopParken
Camping Culemborg

Camping vlak bij Culemborg

 
  • In Lexmond, 20 min. vanaf Culemborg
  • Direct aan rivier de Lek
  • Ruime kampeerplaatsen

Camping nabij Culemborg

Te midden van Nederland, vlak bij Culemborg en Utrecht, biedt de camping van Resort Lexmond de perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur. De directe ligging aan rivier de Lek en het échte oer-Hollandse landschap met polders en molens zorgen ervoor dat deze camping vlak bij Culemborg een fijn toevluchtsoord is.

 

Resort Lexmond: kamperen nabij Culemborg

Ervaar de ultieme kampeervakantie bij Resort Lexmond, een vakantiepark en camping direct aan de oevers van de Lek, nabij Culemborg. Geniet van moderne voorzieningen in ons faciliteitengebouw met een vriendelijke receptie en sfeervolle horeca, compleet met een prachtig dakterras. Neem een verfrissende duik in ons buitenzwembad met kinderbad, omringd door een volledig vernieuwde infrastructuur die perfect past bij de natuurrijke omgeving. Resort Lexmond ademt een charmante sfeer die naadloos aansluit op de prachtige locatie. En goed nieuws voor hondenliefhebbers: uw trouwe viervoeters zijn hier van harte welkom.

Over de kampeerplaatsen

Op de kampeerplaatsen van Resort Lexmond kunt u de rust en ruimte van de natuur optimaal ervaren. Ook liefhebbers van de stad Utrecht blijven vaak overnachten op de camping. Kies uit onze royale kampeerplekken, geschikt voor tenten, campers of caravans. Met 65 plaatsen van circa 150m2, bieden we ruimte en privacy voor een ontspannen verblijf. Parkeer gemakkelijk bij uw kampeerplaats en geniet van moderne voorzieningen zoals stroomaansluiting, enkele plekken met waterafvoer en een volledig gerenoveerd sanitair gebouw. Van 1 april tot 31 oktober kunt u genieten van deze idyllische locatie direct aan de oevers van de rivier de Lek. Reserveer nu en beleef de charme van kamperen bij Resort Lexmond.

 

Meer over de kampeerplaatsen

  • Geschikt voor alle kampeermiddelen
  • Direct aan het water van rivier de Lek
  • Échte Nederlands: polders, molens en water
  • Vernieuwd, modern sanitairgebouw
  • Honden zijn welkom

Ontdek Culemborg en omstreken

Ontdek tijdens een vakantie op onze camping nabij Culemborg deze charmante stad en haar rijke geschiedenis. Wandel door pittoreske straatjes en historische gebouwen of breng een bezoekje aan de gezellige markt met lokale lekkernijen. Maak mooie tochten langs uitgestrekte uiterwaarden en de rivier de Lek. Ontdek de unieke mix van cultuur en natuur die Culemborg te bieden heeft. Het is immers vakantie!

 
 

Bekijk ook ⤵

Camping Nieuwegein

In het hart van Nederland, nabij Nieuwegein en Utrecht, vormt de camping van Resort Lexmond een ideale ontsnapping aan de alledaagse routine.

Camping in het groene hart

Het groene hart is een gunstig bereikbaar, prachtig natuurgebied dat tussen alle grote steden van de randstad ligt. Wanneer komt u kamperen in het groene hart?