TopParken
Kamperen in Utrecht

Kamperen in Utrecht

Kamperen in Utrecht op Resort Lexmond

Ontdek de charme van kamperen in de provincie Utrecht, gelegen in het hart van Nederland. Geniet van de natuurlijke schoonheid en de authentieke Nederlandse omgeving met polders, molens en water. Aan de oevers van rivier de Lek vindt u de perfecte combinatie van rust, watersportmogelijkheden en wandel- en fietspaden voor een rustgevende kampeervakantie.

 

Zo ziet uw kampeervakantie in Utrecht eruit

Ontdek de pittoreske omgeving van Resort Lexmond, nabij Utrecht en Vianen. De naam zegt het al; de camping ligt in Lexmond en bevindt zich direct aan het water van de Lek. Deze unieke ligging biedt volop watersport- en vaarmogelijkheden en heeft een zandstrand voor ontspanning en vertier. Bovendien is er in de omgeving van het vakantiepark voldoende aanbod op het gebied van musea, dierenparken, natuurgebieden en binnensteden.

Kampeerplaatsen van Resort Lexmond

Op Resort Lexmond, voorheen bekend als Camping Leuk & Camping Uiterwaard, ervaart u kamperen op een volledig nieuw vakantiepark. Kampeer op een van de 60-65 kampeerplaatsen. Elke plek is ongeveer 150m2 groot, met parkeergelegenheid bij de kampeerplaats. Iedere plek heeft een stroomaansluiting en het sanitairgebouw op Resort Lexmond is volledig vernieuwd. Er zijn ook plekken met aan- en afvoer van water beschikbaar.

 
 

In het kort:

 
    Nieuwe camping
    Direct aan het water van rivier de Lek
    Échte Nederlands: polders, molens en water
    Vernieuwd, modern sanitairgebouw
    Honden zijn welkom
 

Camping aan het water én midden in de natuur

Elk jaar, van 1 april tot 31 oktober, bent u van harte uitgenodigd om te komen genieten van de rustgevende sfeer op en rondom onze camping aan het water. Resort Lexmond is niet alleen de ideale uitvalsbasis om te kamperen aan het water, maar ook voor een vakantie in het bos. Op korte afstand van de camping vindt u namelijk Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug; een eeuwenoud natuurgebied dat door haar ligging en schoonheid een plek is waar mensen graag tot rust komen en nieuwe energie krijgen.

 

Seizoensplaats in Lexmond

Bent u het liefst de hele dag buiten en wilt u zo lang mogelijk genieten van de natuur? Huur dan op Resort Lexmond een seizoensplek! Onze ruime seizoensplaatsen bieden u de mogelijkheid om in alle rust te genieten van het uitgestrekte landschap en frisse lucht. De seizoensplekken zijn voorzien van een eigen stroomaansluiting en parkeerplek voor uw auto.

Nog meer inspiratie ⤵

Kamperen aan het water

Geniet van de rustgevende ambiance van Resort Lexmond aan rivier de Lek, waar ruime kampeerplaatsen en een natuurrijke omgeving samenkomen.

Kamperen in Lexmond

Kom kamperen in Lexmond! Resort Lexmond, gelegen direct aan rivier de Lek, is de ideale vakantiebestemming om de provincie Utrecht en omgeving te ontdekken.