1. Mooiste plekjes in de natuur
  2. Verspreid over vijf provincies
  3. Maximaal twee huisdieren per vakantiehuis

Vakantiehuis met uw hond in Nederland

Wilt u graag samen met uw trouwe viervoeter uw welverdiende vakantie vieren? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres! Verblijf in een vakantiehuis met uw hond en beleef samen de tijd van uw leven. Alle TopParken zijn huisdiervriendelijk en liggen verspreid over vijf provincies; Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Limburg. Een vakantiehuis huren met de hond is daarom geen enkel probleem! Al onze vakantieparken bevinden zich midden in de natuur, waardoor u vanaf het park zo de prachtige omgeving kunt ontdekken. Maak een fijne wandeling met uw hond in het bos, over het strand, door de duinen of door een prachtig heuvellandschap. Wanneer u een vakantiehuis met de hond huurt bij Parc de IJsselhoeve kan uw huisdier lekker spelen en ravotten in de hondenspeeltuin!

Vind uw ideale vakantiehuis
 

Vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Wilt u een vakantiehuis huren met uw hond waar u kunt genieten van de rust en de natuur? Met 14 verschillende vakantieparken vindt u gegarandeerd een vakantiehuis met de hond dat bij uw wensen past. Onze vakantiehuizen variëren van 2-persoons chalets tot luxe 6-persoons vakantiehuizen. Bent u met een grotere groep en wilt u op vakantie met uw huisdier? Geen probleem! Ook wanneer u samen met uw familie of vriendengroep komt kunt u gerust uw trouwe viervoeter meenemen in een 10-persoons accommodatie. Let wel op dat er maximaal twee huisdieren per vakantiehuisje zijn toegestaan. Geef bij uw reservering ook altijd aan dat uw trouwe viervoeter mee gaat op vakantie, omdat sommige vakantiehuisjes huisdiervrij zijn. 

Huisdiervriendelijke vakantieparken

Of u nou op zoek bent naar een vakantiehuis aan zee met uw hond of naar een vakantiehuis met de hond midden in het bos, TopParken heeft het allemaal. Als u een vakantiehuis aan zee huurt kunt u samen heerlijke strandwandelingen maken en genieten van de rustgevende zeegeluiden. Of huur een huisdiervriendelijk vakantiehuis op de Veluwe. Maak een prachtige wandeling door het mooiste gebied van Nederland en wie weet komt u zelfs een wild zwijn of edelhert tegen!

Wanneer u een vakantiehuis huurt op één van onze TopParken kunt u ook gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten. Neem een duik in het binnen- en/of buitenzwembad, daag uw gezelschap uit op de sportvelden of schuif 's avonds lekker aan bij het restaurant. Wanneer komt u uw vakantie vieren in een vakantiehuis met uw hond?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid