TopParken
Vakantieparken voor kinderen Nederland

7x de leukste vakantieparken voor kinderen in Nederland

De leukste vakantieparken voor kinderen

Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin en niet te ver van huis? Dan biedt een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland de oplossing voor u. Wij weten als geen ander dat wanneer de kinderen plezier beleven tijdens de vakantie, u als ouder dat ook doet. Bovendien is het heerlijk om samen wat quality time door te brengen in het mooie Nederland. Op de parken, die allemaal family proof zijn, is er genoeg te beleven. Alle 12 vakantieparken van TopParken zijn leuk voor kinderen, maar om het u wat gemakkelijker te maken lichten we acht leuke parken voor kids uit.

Recreatiepark 't Gelloo

Park 1 - Recreatiepark 't Gelloo

Welkom op familiepark ‘t Gelloo! Dankzij de vele kinderfaciliteiten beleven jullie van ‘s ochtends tot ‘s avonds plezier. In de buitenspeeltuin kunnen de kids bij mooi weer spelen of doen ze mee aan een wedstrijdje tafeltennis of jeu de boules. Tijdens het beachvolleyballen kijken jullie welk team er met de winst vandoor gaat en ook de skelters zijn populair bij de kids. Dankzij de ruime keuze aan vakantiehuizen zult u zich hier bovendien helemaal thuis voelen. Als u besluit om een dagje van het park af te gaan dan is Nationaal Park De Hoge Veluwe een aanrader. Ook een uitstapje naar Ede is leuk om te doen. Vergeet hier zeker geen ijsje te halen. Dat wordt smullen! Wedden dat jullie met tegenzin weer naar huis keren aan het einde van de vakantie?

 
 
Recreatiepark het Esmeer

Park 2 - Recreatiepark het Esmeer

Voel u thuis op Recreatiepark het Esmeer, de perfecte uitvalsbasis voor een aantal dagen plezier. In het Gelderse Aalst vindt u genoeg natuur om een frisse neus te halen samen met de kids. Bovendien is dit vakantiepark ook geschikt voor tieners, vanwege de diverse sportvelden en de vele vismogelijkheden. Het vakantiepark is prachtig gelegen als schiereiland tussen het Esmeer en de Maas. Vissen, surfen of zwemmen: het allemaal mogelijk! Een middagje naar recreatieplas het Esmeer is een leuk uitje voor het hele gezin. Uw kinderen bouwen de mooiste zandkastelen of vermaken zich in de speeltuin, terwijl u geniet van het heerlijke zonnetje.

 
Recreatiepark Beekbergen

Park 3 - Recreatiepark Beekbergen

Op Recreatiepark Beekbergen voelen jong en oud zich thuis. Dankzij de ligging aan de rand van de Veluwe is dit de perfecte plek om te genieten van stilte, ruimte en privacy. Dompel uzelf onder in de natuur tijdens een wandeling of breng een bezoek aan de hoogste waterval van Nederland: de Loenense Waterval. Ook in Nationaal Park De Hoge Veluwe kunnen de kinderen lekker uitrazen en met een beetje geluk wat dieren spotten.

Hoewel de omgeving genoeg te bieden heeft, is er ook op het park zelf genoeg te doen. Zo kunnen de kids hun energie kwijt op de sportvelden of klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Voor een vakantie met uw peuter zit u hier ook goed dankzij het aanwezige peuter- en kleuterbad bij het buitenzwembad. Verblijven doen jullie in alle luxe, aangezien de huisjes volledig zijn ingericht. 

 
Bospark Ede

Park 4 - Bospark Ede

Een ander leuk vakantiepark voor kinderen is Bospark Ede, dat tussen de bossen verscholen ligt. Een heerlijke plek om vakantie te vieren samen met het hele gezin. Om een lach op het gezicht van uw kinderen te toveren kunt u ze urenlang laten spelen in de speeltuin. Daarnaast kunnen de kids op de sportvelden en in het buitenzwembad hun energie kwijt. Voor een dagje vermaak ontdekt u samen met de kids de Veluwe via de Klompenpaden. Let goed op, want de kans is groot dat u langs de route dieren spot. Na een mooie wandeling keert u terug in uw eigen en vrijstaande vakantiehuis, waar u een comfortabele vakantie beleeft.

 
Park Westerkogge

Park 5 - Park Westerkogge

Klaar voor een gezinsvakantie bij Park Westerkogge? Hier beleven alle gezinsleden een fijne vakantie. Bovendien kan dit vakantiepark ook met een baby worden bezocht, aangezien het mogelijk is om een apart babybedje bij te plaatsen in uw accommodatie. Het park beschikt daarnaast over een ondiep kinderbad bij het buitenzwembad. In de vakantiehuizen vindt u verder alles wat u nodig heeft dankzij de compleet ingerichte keuken en fijne badkamer. De oudere kinderen gaan los op de trampoline of ravotten de hele middag op de speeltoestellen. Als er visliefhebbers in het gezin aanwezig zijn, kunnen zij de hengel uitgooien in de visvijver. Een bezoekje aan de stad Hoorn en dierentuin Artis mogen ook niet ontbreken tijdens de vakantie.

 
Résidence de Leuvert

Park 6 - Résidence de Leuvert

Het zesde leuke vakantiepark in Nederland met kinderen is Résidence de Leuvert. Dit park vindt u in het gezellige Noord-Brabant. Van tennissen en voetballen tot aan zwemmen in het buitenzwembad en spelen op de sportvelden: niets is hier te gek. Bovendien kan in de omgeving naar hartenlust gezwommen worden in recreatieplas de IJzeren Man. Ook kunnen jullie Den Bosch induiken om echte Bossche Bollen te eten. Verder zijn De Vughterheide en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen een bezoek waard. Komt u het ontdekken tijdens uw vakantie? 

 
Parc de IJsselhoeve

Park 7 - Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve is ook een leuk vakantiepark voor kinderen. Dit park is gelegen aan, jawel, de IJssel en is geschikt voor een paar dagen of weken plezier! Neem zeker uw trouwe viervoeter mee, want die is ook welkom op dit park. Er is zelfs een hondenspeeltuin op het park! De kinderen kunnen losgaan op de speelapparaten, een middagje sporten of waterpret beleven in het buitenzwembad. Ook kunnen jullie fietsen huren om zo de omgeving te verkennen. Een dagje plezier beleven kan bij attractiepark Duinrell of Diergaarde Blijdorp. Bent u klaar voor een onvergetelijke vakantie? 

 
Kindvriendelijke vakantieparken Nederland

Een topvakantie bij TopParken

Naast het feit dat deze vakantieparken voor kinderen ideaal zijn, bieden ze ook nog eens genoeg andere voordelen. Boekt u via de website van TopParken? Dan heeft u altijd de laagste prijs te pakken. Zo heeft uw portemonnee ook een leuke vakantie! Wij begrijpen dat u ook genoeg andere bezigheden heeft. Daarom zorgt TopParken ervoor dat u iedere dag in- en uit kunt checken (m.u.v. de bouwvak).  

Bent u al overtuigd om vakantie te vieren op een van deze top vakantieparken voor kinderen?

 

Bekijk ook onze andere blogs: