TopParken
  Camping Berkenrode overgenomen door TopParken

Camping Berkenrode overgenomen door TopParken

 

LUNTEREN - Per 1 november wordt camping Berkenrode in Beekbergen overgenomen door TopParken. De camping wordt na de overname onderdeel van Recreatiepark Beekbergen, het bestaande vakantiepark van TopParken dat direct grenst aan camping Berkenrode.

De uitbreiding van Recreatiepark Beekbergen geeft TopParken letterlijk en figuurlijk meer ruimte om beter aan te sluiten op de huidige wensen en behoeften van de markt. Zo zal TopParken de ruimte gebruiken om meer faciliteiten en vakantiewoningen te plaatsen. Hierin wordt de bekende uniforme en kwalitatieve uitstraling van TopParken doorgevoerd.

 

De overname is tot stand gekomen nadat de familie Janson heeft besloten de camping te verkopen. De familie is 33 jaar eigenaar geweest van de camping, wat heeft geresulteerd in een prachtige vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen en vakantiegangers die van gezelligheid en rust houden. De overname van Camping Berkenrode betreft de derde overname van TopParken binnen twee maanden. Zo nam TopParken het Project Dommelsvoort in Cuijk over, inmiddel omgedoopt tot TopParken The Dutch Palm, waar een kwalitatief hoogwaardig vakantieresort van 80 hectare wordt gebouwd. Daarnaast heeft TopParken afgelopen maand familiebedrijf Camping De Hertshoorn te Garderen overgenomen, dit is eveneens in goed overleg gebeurd met de verkopende familie.

 
 

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze update e-mails.

Het huidige Recreatiepark Beekbergen

 

Bekijk ook ons overige nieuws