TopParken
  De wateroverlast en uw vakantie in Zuid-Limburg

De wateroverlast en uw vakantie in Zuid-Limburg

 

Vorige week is Zuid-Limburg getroffen door hevige regenval, wat voor enorm veel wateroverlast heeft gezorgd. Ook op Résidence Valkenburg hadden we te maken met wateroverlast. Ons team heeft zich de afgelopen week optimaal ingezet om alle gasten in veiligheid te brengen en de schade op het vakantiepark en de vakantiewoningen te beperken. Het water is inmiddels gezakt en we zijn enorm blij weer gasten te mogen ontvangen op Résidence Valkenburg. We heten u dan ook graag van harte welkom! Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg, geniet van de omgeving, ga eropuit en steun de lokale ondernemer, juist nù. 

Wees welkom op Résidence Valkenburg

Ons vakantiepark is weer volledig toegankelijk en alle faciliteiten zijn geopend. In de omgeving van het vakantiepark is de prachtige natuur weer te ontdekken; de rivieren en beken kabbelen weer rustig door de heuvels en er zijn mooie fiets- en wandeltochten te maken. Op enkele plekken, waaronder het centrum van Valkenburg, is er echter flinke waterschade ontstaan. Meer informatie over dagjes uit, de bereikbaarheid van Valkenburg en overige informatie over uw bezoek aan Zuid-Limburg kunt u vinden op de website van Visit Zuid-Limburg.

 
 

De website van Visit Zuid-Limburg wordt doorlopend geactualiseerd. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor het laatste nieuws. 

 
 
Résidence Valkenburg

Zoals bovenstaand aangegeven heten we u graag van harte welkom op Résidence Valkenburg. Niet alleen wij, maar ook de lokale ondernemers kunnen niet wachten op uw bezoek en staan klaar om u gastvrij te ontvangen.