TopParken

Een terugblik op drie jaar Resort Veluwe

3 jaar Resort Veluwe

In oktober 2020 heeft TopParken Camping de Hertshoorn in Garderen overgenomen. Binnen drie jaar is op die locatie het voltallige vakantiepark Resort Veluwe gerealiseerd. Het park is voorzien van (duurzame) vakantiewoningen en een divers aanbod aan faciliteiten. Maar wat zijn de precieze ontwikkelingen geweest? Een terugblik op drie jaar Resort Veluwe.  

Tekst gaat verder onder de foto's.

 

Het vakantiepark is aangekocht vanwege de aantrekkelijke, bosrijke ligging op de Veluwe. De organisatie speelt hier dan ook op in betreft de verkoop en verhuur van vakantiewoningen. Op dit moment staan er 214 vakantiewoningen, die bijna allemaal zijn verkocht. De woningen worden gebruikt voor eigen gebruik, verhuur en een combinatie hiervan. Het merendeel wordt (gedeeltelijk) verhuurd. In augustus 2021 is begonnen met de verhuur van vakantiewoningen. 

Voor wat betreft de faciliteiten heeft er op het park veel (door)ontwikkeling plaatsgevonden. Een greep uit de nieuwe faciliteiten; jeu-de-boulesbaan, foot squashbaan, fun bowlingbaan, buiten fitnessapparaten en diverse (water) speeltuinen. Daarbij zijn het binnen- en buitenzwembad, het restaurant en de speelzolder vernieuwd en wordt er een broodjesservice aangeboden in samenwerking met de lokale supermarkt in Garderen. 

Duurzaamheid staat centraal binnen de ontwikkelingen op het vakantiepark. Zo zijn er Pet- en Canman vuilnisbakken geplaatst om statiegeldflesjes en -blikjes te recyclen én doneren. Daarbij zijn de bewegwijzering, wegen en paden op het vakantiepark gemaakt van natuurlijke materialen. In april 2022 zijn al deze duurzame initiatieven bekroond met het gouden Green Key keurmerk.

Zelf kennismaken met het nieuwe Resort Veluwe? 

Boek dan een vakantie of weekend weg in een van de prachtige vakantiehuizen.

 

Bekijk ook ons overige nieuws