TopParken

Met korting naar Ice*Amsterdam!

Ice*Amsterdam 2019/2020

Ice*Amsterdam, de gezelligste schaatsbaan in onze hoofdstad, is ook dit jaar weer te vinden in hartje Amsterdam! Van 16 november 2019 t/m 2 februari 2020 wordt het Museumplein volledig omgetoverd tot een schaatsbaan in winterse sferen. Er kan dus weer volop geschaatst worden door jong en oud! 

Tijdens deze periode is er ook van alles te doen op en rondom de schaatsbaan. Er is een leuke bistro waar je even lekker op kunt warmen en er worden verschillende evenementen georganiseerd. Hierdoor kan je ultiem genieten van de winterse gezelligheid samen met je familie en vrienden!

Meer dan alleen schaatsen!

Bij Ice*Amsterdam is er meer te beleven dan alleen schaatsen! Er staan verschillende evenementen op het programma om uw bezoek nóg leuker en gezelliger te maken: 

  • Silent Disco met live DJ: elke donderdag, vrijdag, zaterdag vanaf 18:00 uur (deelname kost €4,50)
  • ​Amsterdams Muziekfeest: elke zondagmiddag
  • Kerstmarkt, Ice*Village: 13 t/m 26 december
  • Nieuwjaarsavond: 31 december, de ijsbaan is dan open tot 01:00 uur!

Tickets kopen Ice*Amsterdam

Bent u in deze periode aan het genieten van een weekendje weg of vakantie en wilt u lekker gaan schaatsen in Amsterdam? Koop dan uw tickets voor slechts 12 euro bij de receptie! Dat is goedkoper dan bij de kassa en u voorkomt lange wachtrijen. Wij wensen u alvast veel (schaats)plezier!

Nog niet geboekt?

Boek dan nu een verblijf op een van onze parken en profiteer van onze winterspecial of andere acties! 

 
 
Ice*Amsterdam