TopParken
Vakantie met tieners

Op vakantie met tieners lastig? Niet met deze 5 tips!

Op vakantie met tieners

Tieners hebben eigen wensen voor hun vakantie en die zijn lang niet altijd in lijn met die van u. Logisch, maar dat maakt het ook lastig om een geschikte vakantiebestemming te vinden waar u met tieners naar toe kunt. In dit blog geven wij 5 tips waar een vakantie op een vakantiepark met tieners aan moet voldoen. En we verklappen het alvast: de vakantieparken van TopParken zijn geschikte bestemmingen voor een vakantie met tieners!

Wifi op vakantie

Tip 1 - Wifi op het park

Een van de hoofdredenen voor tieners om een vakantiepark af te wijzen is het gebrek aan wifi. Het liefst staan tieners de hele dag in contact met hun vrienden en vriendinnen om foto’s te delen van hun vakantie, te appen over wat ze hebben meegemaakt en de leukste filmpjes te maken voor TikTok. Ook met nieuwe vrienden op het vakantiepark zullen ze meteen gegevens uitwisselen, zodat ze kunnen afspreken om samen activiteiten te ondernemen. Wifi op vakantie is dus zeker een vereiste voor tieners en daarom beschikken alle parken van TopParken over gratis wifi*, zowel in de huisjes als op het park.

* Wifi is alleen gratis voor het eerste apparaat.

Tip 2 - Samen plannen maken

Zorg ervoor dat u uw tieners betrekt in het maken van plannen voor de vakantie. Wilt u bijvoorbeeld een stadje bezoeken, maar willen uw tieners liever chillen bij het zwembad? Maak hier dan goede afspraken over en zorg ervoor dat het voor iedereen een leuke vakantie is. Ook is het slim om te bespreken wat uw tieners tijdens de vakantie willen doen. Wellicht komen er leuke activiteiten uit die jullie samen kunnen ondernemen. Een voorbeeld van een geschikte activiteit is een mountainbiketocht door de natuur. Zo combineren jullie de wens om de natuur in te gaan met een actieve middag voor de kinderen.

Vakantiepark met zwembad

Tip 3 - Zwembad op het park

Chillen, nieuwe vrienden maken, muziek luisteren: allemaal activiteiten die tieners graag ondernemen. Gaat u op vakantie met tieners? Zorg dan voor een vakantiepark met een zwembad of strand in de buurt. Zo weet u zeker dat uw tieners een plek hebben om te chillen en even tijd voor zichzelf kunnen hebben. Ondertussen kunt u lekker een boek lezen op het terras van uw accommodatie. In het aanbod van TopParken vindt u 15 vakantieparken met een zwembad. Tip: laat tieners meebeslissen in de keuze voor een vakantiepark. Zo weet u zeker dat ze een fijne vakantie hebben.

Tip 4 - Pretparken in de buurt

Misschien niet de eerste activiteit die u wilt ondernemen tijdens uw vakantie, maar toch is het een aanrader om te kijken of er pretparken in de buurt van uw vakantiepark liggen. Een middagje uitrazen in een pretpark doet het altijd goed. Verblijf bijvoorbeeld op een vakantiepark bij de Efteling. Résidence de Leuvert ligt op minder dan een half uur rijden van de Efteling, een van de favoriete attractieparken voor alle leeftijden. Wie durft een ritje in de Baron te wagen? Liever verblijven op de Veluwe? Als u verblijft op Recreatiepark ‘t Gelloo is het slechts een uurtje rijden naar Walibi.

Vakantieparken Nederland

Tip 5 - Sport en spel op het park

Kijk goed wat voor sport- en speelvoorzieningen het vakantiepark biedt. Een kidsclub met activiteiten als knutselen en minidisco? Niet echt een aanrader voor tieners. Sportactiviteiten als voetbal, basketbal of volleybal zullen daarentegen zeker aanslaan bij tieners. Is er bijvoorbeeld een voetbalveld of een pingpongtafel? Dan is dat zeker een pré. De vakantieparken van TopParken bieden leuke sportvoorzieningen voor uw tieners. Zo kunnen zij lekker hun eigen gang gaan en hun vakantievrienden uitdagen voor een potje.

Vakantiepark met tieners

Op vakantie met tieners bij TopParken

Op de vakantieparken van TopParken vindt u vakantiehuizen met een aparte slaapkamer voor tieners. Zo kunnen zij zich altijd terugtrekken als zij even alleen willen zijn. Bovendien beschikken de vakantieparken van TopParken over gratis wifi en vindt u verschillende sport- en spelfaciliteiten op de parken. Boekt u via deze officiële website van TopParken? Dan boekt u met de laagste prijsgarantie. Ook kunt u iedere dag in- en uitchecken (met uitzondering van het hoogseizoen). Wel zo makkelijk als uw tieners nog andere plannen hebben voor de vakantie. 

Benieuwd naar het aanbod voor een vakantie met tieners bij TopParken? 

 

Bekijk ook onze andere blogs: