TopParken

TopParken Beekbergen - review Esmée Lifestyle

Het verblijf in TopParken Beekbergen

We hadden een Comfort 6 personen chalet. Dit is een huisje met een woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers. In één slaapkamer heb je een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamers twee losse bedden en een stapelbed. Voor twee personen vond ik het ruim genoeg, maar ik zou zeker de woonkamer met zes personen wel wat aan de kleine kant vinden. Al heb je hier met goed weer ook snel minder last van, omdat je dan meer buiten op het bijbehorende terras zit of lekker op pad bent.

Het chalet is super leuk vormgegeven en matcht qua inrichting ook echt bij mijn persoonlijke stijl. Er hangen leuke schilderijtjes, staan kunstplanten en hele mooie moderne meubels. Het ziet er allemaal zo nieuw en fris uit en de prijs is ook nog eens een stuk lager dan bij vergelijkbare vakantieparken.

Het chalet was heel mooi schoon en bij aankomst krijg je ook een pakketje met allerlei schoonmaakspullen, thee en koffie. Het is vrij basic, maar zeker voor een kort verblijf heb je al snel alles wat je nodig hebt. De enige nadelen die ik heb ondervonden zijn dat de lampen in het huisje erg fel zijn, zeker omdat de ruimte niet zo groot is, en dat het huisje heel snel warm wordt. Het voordeel is dan weer dat het ‘s avonds wel snel afkoelt buiten, doordat je in de bossen zit en je het huisje door alles open te zetten snel door kunt luchten.

Verder ben ik heel tevreden over mijn verblijf in TopParken Beekbergen! De bedden lagen echt heerlijk, alsof je in een luxe hotel slaapt. Je had snel en lang warm water, er zit een vaatwasser in en je kunt lekker buiten zitten op het terras of in het gras. Ook zijn er veel services op het park, zo kun je naar het restaurant, een barbecue huren en eventueel zelfs broodjes bestellen voor het ontbijt.

De omgeving van TopParken Beekbergen

TopParken Beekbergen ligt op de Veluwe, tussen Apeldoorn en Arnhem. Er zijn daardoor heel veel dingen te doen in de buurt, maar dit zijn dingen die wij tijdens ons verblijf hebben gedaan en zeker aanraden!

Pannenkoeken eten

De eerste avond zijn we gezellig uiteten geweest in Beekbergen. We zijn gaan eten bij de Pannekoek, een klein restaurantje waar pannenkoeken nog op de ambachtelijke wijze worden gebakken. Je hebt er allerlei soorten pannenkoeken, van zoet tot hartig en er hangt (ondanks de coronamaatregelen) een gezellige sfeer.

 
Burgers' Zoo - Esmee lifestyle