TopParken

TopParken voetbal Tournament U14 in Lunteren

TopParken trotse hoofdsponsor van het internationaal jeugdvoetbaltoernooi in Lunteren

Na twee jaar afwezigheid vanwege het coronavirus vindt op donderdag 26 en vrijdag 27 mei het internationale jeugdvoetbaltoernooi TopParken Tournament U14 weer plaats in Lunteren. TopParken is sinds 2020 trotse hoofdsponsor van dit toernooi. Dit jaar zijn onder andere de jeugdelftallen van Ajax, PSV, Bayern München, Club Brugge en FC Kopenhagen van de partij.

TopParken stimuleert en steunt diverse (sportieve) initiatieven en goede doelen. Het TopParken Tournament U14 wordt gesteund omdat het mensen samenbrengt en de jeugd in beweging brengt. Daarbij is er verbondenheid doordat het voetbaltoernooi wordt gehouden bij Voetbalvereniging Lunteren, gelegen op slechts 10 minuten van onze vakantieparken Landgoed de Scheleberg, Bospark Ede en Recreatiepark ‘t Gelloo. De toegang is gratis!

 
 

Over het toernooi

Al 27 edities lang, sinds 1994, komen de beste amateurverenigingen en professionele voetbalclubs uit binnen- en buitenland naar Lunteren voor het TopParken Tournament U14. Ook dit jaar mag het toernooi weer met recht een internationaal toptoernooi genoemd worden. Door de deelname van internationale clubs uit België, Denemarken, Duitsland en Frankrijk, wordt verwacht dat het toernooi groter wordt dan voorgaande jaren. De afgelopen tijd heeft de organisatie op de social media kanalen alle deelnemers bekend gemaakt.

De deelnemers dit jaar zijn:

✓ PSV

✓ Ajax

✓ FC Kopenhagen

✓ Red Bull Leipzig

✓ vv Lunteren

✓ OSC Lille

✓ Vitesse

✓ FC Bayern München

✓ FC Utrecht

✓ Royal Antwerp FC

✓ Club Brugge

✓ AZ Alkmaar

Na een aantal jaar geen U14 Tournament, wordt dit jaar weer gehoopt op twee succesvolle, en vooral sportieve dagen!

 
TopParken tournament onder 14 jaar

Landgoed de Scheleberg

Verblijf tijdens het weekend van het U14 Tournament op Landgoed de Scheleberg. Het vakantiepark ligt tussen de bossen midden op de natuurrijke Veluwe. Ontdek de prachtige natuur via de vele wandel- en fietsroutes en kom daarna helemaal tot rust in een van de luxe vakantiehuizen of villa’s.

 

Overige vakantieparken op de Veluwe

Ontdek naast Landgoed de Scheleberg onze andere vakantieparken in de buurt van dit tournament!