TopParken

Vanaf 1 april te bezoeken: ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn

  • Vanaf 1 april geopend
  • Op korte afstand van alle TopParken parken rondom de Veluwe
  • Thema: Onze Vaderlandsche Geschiedenis

Breng een bezoek aan ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen

Vanaf 1 april is ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn geopend. Een spectaculaire tentoonstelling van indrukwekkende zandsculpturen. Dit jaar is het thema ‘Onze Vaderlandsche Geschiedenis’, waarbij bezoekers worden meegenomen terug in de tijd.

‘t Veluws Zandsculpturenfestijn: Onze Vaderlandsche Geschiedenis

Beleef de Nederlandse geschiedenis en sta oog in oog met hunebedbouwers, de Bataven en Romeinen. Ontdek hoe men leefde en werkte in de Middeleeuwen en leer meer over de handel in de Hanzesteden en de VOC. Kortom, een bezoek aan ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn is niet alleen indrukwekkend, maar ook nog eens enorm leerzaam.

Een bezoek aan ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn is een leerzame, indrukwekkende beleving voor jong en oud. 

 
Zandsculptuur

Test uw kennis

Benieuwd naar hoeveel kennis u heeft over de Vaderlandse geschiedenis? Dan bent u bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn ook aan het goede adres! Bij het bezoeken van het festijn komt u verschillende vragen tegen over het thema: "Onze Vaderlandsche Geschiedenis". Lever uw antwoorden in na de route door het park en maak kans op leuke prijzen!

Mocht u meer kennis op willen doen tijdens de route, dan is er ook een gratis audiotour beschikbaar om te downloaden op uw telefoon!

Tip! Neem oortjes mee zodat u optimaal kunt luisteren naar deze interessante gratis audiotour!

Praktische informatie

't Veluws Zandsculpturenfestijn is vanaf 1 april 2022 elke maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur. Zondag is het festijn gesloten. 

Het park is geheel rolstoelvriendelijk en u kunt er gratis parkeren. Meer informatie over ’t Veluws Zandsculpturenfestijn is hier te vinden.

Kosten kaartjes:

 Leeftijd  Prijs
 T/m 5 jaar  Gratis
 6 t/m 12 jaar  €6,50
 13 jaar en ouder  €12,50

Bij de receptie van Resort Veluwe kunt u kaartjes met korting kopen voor een bezoek aan het festijn!

Resort Veluwe

Ons vakantiepark in Garderen ligt op slechts 3,5 km afstand van ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn. Op het vakantiepark kunt u (elektrische) fietsen huren, waardoor een bezoek aan het zandsculpturenfestijn gecombineerd kan worden met een mooie tocht door de natuurrijke omgeving. Bij terugkomst op het vakantiepark wacht de nabije omgeving om ontdekt te worden. Maak een wandeling door het aangrenzende Speulderbos of ga op avontuur in het Klimbos Garderen. Op het vakantiepark zelf is ook meer dan genoeg te beleven. Neem een duik in het zwembad, daag uw vrienden/familie uit voor een potje FunBowl en geniet van een heerlijk(e) lunch of diner bij restaurant de Wildebras.

 

Vakantie op de Veluwe

Verblijft u op een van onze vakantieparken op de veelzijdige Veluwe? Dan geniet u niet alleen van het zandsculpturenfestijn maar ook van:

  • De natuurrijke omgeving
  • Een groot aanbod aan culturele activiteiten
  • Historische (Hanze)steden en dorpen
  • Ruime keuze uit dierentuinen, pretparken en speeltuinen
  • En vooral, van tijd met elkaar

Overige vakantieparken Veluwe

Ontdek een van onze vakantieparken gelegen op de veelzijdige Veluwe: