TopParken
Vakantiepark Cauberg

Vakantiepark Cauberg

  • Uitvalsbasis voor wielerfanaten
  • Sfeervolle en comfortabele vakantiehuizen
  • Geschikt voor 2 t/m 6 personen

Vakantiepark bij de Cauberg

Dé wielerhotspot van Zuid-Limburg

De Cauberg beklimmen is voor veel wielerfanaten een fanatieke uitdaging die zeker de moeite waard is. Na een zware beklimming, waar u zich vast eens afvraagt waarom u dit doet, is het uitzicht op de top schitterend en beloont dit het harde werken. Na al deze inspanning wilt u natuurlijk maar al te graag overnachten op een vakantiepark dicht bij de Cauberg. Dat kan bij Résidence Valkenburg van TopParken. Het park ligt in Schin op Geul, op slechts 5 kilometer afstand. Ga ook de uitdaging van de Cauberg aan en verblijf op ons nabijgelegen vakantiepark.

 
Bekijk de verblijfsmogelijkheden
 
8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.

 

Overnachten op ons bungalowpark bij de Cauberg

Niet alleen wanneer u van wielrennen houdt is een fietsvakantie in Nederland bij de Cauberg een goed idee. In de omgeving is nog veel meer te zien, wat u uitstekend met de (elektrische) fiets kunt ontdekken. Ook kunt u uitstekend wandelen in het gebied rondom de Cauberg. En zegt u de Cauberg, dan zegt u Valkenburg. Hier vindt u een lange strook met gezellige horecagelegenheden, diverse winkeltjes en attracties voor alle leeftijden. Meer dan genoeg redenen om een vakantiehuis bij de Cauberg te huren!

Op ons bungalowpark bij de Cauberg kunt u een huisje huren welke plaats biedt aan maximaal 6 personen. U beschikt over ruim voldoende comfort en luxe voorzieningen om optimaal te ontspannnen. Een sfeervolle woonkamer, compleet ingerichte keuken, moderne badkamer en heerlijke bedden in de slaapkamer zorgen voor een aangenaam verblijf in een vakantiehuis bij de Cauberg. Voor extra luxe kunt u kiezen voor een huisje met sauna, aangenaam om de vermoeide spieren te laten ontspannen. Ook kunt u kiezen voor een vakantiehuisje in Zuid-Limburg met de hond, wel zo gezellig!

Sfeerimpressie van ons vakantiepark nabij de Cauberg

 

Ontdek onze uitstekende faciliteiten

Na de inspanning van een tocht over de Cauberg kunt u op ons vakantiepark uitstekend ontspannen. Op een zomerdag kunt u voor verkoeling een duik nemen in het buitenzwembad of genieten van een verfrissend drankje op het terras van onze horeca. Ook kunt u zich uitleven in de gaming room of tijdens een potje tafeltennis. 's Avonds genieten van een heerlijke maaltijd zonder al te veel inspanning? Maak gebruik van onze BBQ-service en grill de lekkerste spiesjes op de BBQ in de tuin van uw bungalow bij de Cauberg. Creëer samen onvergetelijke herinneringen bij Résidence Valkenburg tijdens een vakantie in de omgeving van de Cauberg! 

 
Huur een vakantiehuis bij de Cauberg
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Ligging van ons vakantiepark nabij de Cauberg

 


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Green Key Logo  TicketsPlus logo  Zoover Award LogoLogo Google ReviewsKWF Zakenvriend