1. Vakantieparken in Nederland
  2. Ideaal voor uw huisdier
  3. Altijd de laagste prijsgarantie

Vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland

Misschien kent u het wel; de kinderen zijn bang voor het vuurwerk en/of uw hond kruipt het liefst zo ver mogelijk weg. Uw nieuwe jaar begint zo niet echt ontspannen. Wilt u een rustige, knalvrije jaarwisseling beleven? Proost dan met uw vrienden en/of familie op het nieuwe jaar op één van onze vuurwerkvrije parken.

Kom oud en nieuw vieren op één van onze vuurwerkvrije parken en geniet van een heerlijke jaarwisseling zonder knallen en angst, mét heel veel gezelligheid, oliebollen en champagne!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Onze 6 vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland

Let op: Onze vakantieparken zijn volledig vuurwerkvrij, het is verboden om vuurwerk af te steken op het park. Wij kunnen echter niet garanderen dat er helemaal geen vuurwerk in de omgeving afgestoken wordt. 

Vuurwerk toegestaan

Op de volgende vijf vakantieparken is het wel toegestaan om vuurwerk af te steken: Parc de IJsselhoeve, Park Westerkogge, Recreatiepark de Wielerbaan, Recreatiepark het Esmeer en Recreatiepark ’t Gelloo (deels; alleen tussen 00:00 en 01:00 mag er vuurwerk worden afgestoken op het terras van het restaurant.)

Vuurwerkvrij oud en nieuw met uw hond

Als honden ergens bang voor zijn, dan is het wel voor vuurwerk. Kom daarom tijdens de jaarwisseling naar een vuurwerkvrij park met uw hond! In de vakantiehuizen op onze vakantieparken is uw hond meer dan welkom, zodat u samen met uw trouwe viervoeter van een rustig en vuurwerkvrij oud en nieuw kunt genieten! We weten zeker dat u uw huisdier daar een groot plezier mee doet. Niet alleen de rust tijdens oud en nieuw, maar ook de mooie omgeving laat u genieten van een topvakantie in Nederland. 

Wilt u het lawaai van vuurwerk op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag vermijden? Kom dan vakantie vieren op een vuurwerkvrij vakantiepark in Nederland. Neem zeker ook uw huisdier mee en beleef een vuurwerkvrije oud en nieuw mét uw hond!

Boek een vuurwerkvrij vakantiepark

De afgelopen jaren in het nieuws