1. Vakantieparken in Nederland
  2. Ideaal voor uw huisdier
  3. Altijd de laagste prijsgarantie

Vuurwerkvrije vakantieparken in Nederland

Misschien kent u het wel; de kinderen zijn bang voor het vuurwerk en uw huisdier kruipt het liefst zo ver mogelijk weg. Uw nieuwe jaar begint zo niet echt ontspannen. Wilt u een een rustige en knalvrije jaarwisseling beleven? Proost dan op het nieuwe jaar op één van onze vuurwerkvrije parken. Proost met uw vrienden en/of familie op het nieuwe jaar zonder gestoord te worden door de harde knallen van het vuurwerk. 

Kom oud en nieuw vieren op één van onze vuurwerkvrije parken en geniet van een heerlijke jaarwisseling zonder knallen en angst, maar mét heel veel gezelligheid, oliebollen en champagne!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Afgelopen jaar in het nieuws

Vuurwerkvrij oud en nieuw met uw hond

Als huisdieren ergens bang voor zijn, is het wel vuurwerk. Kom daarom tijdens de jaarwisseling naar een vuurwerkvrij park met uw hond! In de vakantiehuizen op onze TopParken is uw huisdier meer dan welkom, zodat u samen met uw trouwe viervoeter van een rustig en vuurwerkvrij oud en nieuw kunt genieten! We weten zeker dat u uw huisdier daar een groot plezier mee doet. Niet alleen de rust tijdens oud en nieuw, maar ook de mooie omgeving, laat u genieten van een topvakantie in Nederland. Maak een keuze uit onze vuurwerkvrije vakantieparken in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg en Brabant.

Wilt u het lawaai van vuurwerk op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag vermijden? Kom dan vakantie vieren op een vuurwerkvrij vakantiepark in Nederland. Neem zeker ook uw huisdier mee en beleef een vuurwerkvrije oud en nieuw mét uw hond!

Boek een vuurwerkvrij vakantiepark