TopParken
Camperplaats Lexmond

Camperplaats in Lexmond

 
  • Camperplekken van 150m2
  • Direct gelegen aan de Lek
  • Gerenoveerd toiletgebouw
  • Dichtbij Utrecht en Vianen

Camperplaats in het Utrechtse Lexmond

Ontdek één van de meest unieke camperplaatsen in Nederland op Resort Lexmond. Deze ruime camperplaatsen zijn gelegen aan de oevers van rivier de Lek: nergens staat u zo dicht bij het water als op onze camping in Lexmond. Word wakker met het rustgevende geluid van het water en geniet van een prachtig uitzicht direct vanuit uw camper. Krijgt u al zin om vakantieherinneringen te maken? Bekijk onze camperplaatsen in Lexmond en wie weet zien we u binnenkort!

 

Over onze camperplekken

Onze camping in Lexmond biedt ruime kampeer- en camperplaatsen in een groene en natuurrijke omgeving, elk ongeveer 150m2 groot. Alle plekken zijn geschikt voor zowel campers, caravans als tenten. Elke plek is voorzien van een eigen stroomaansluiting en enkele plekken beschikken over een eigen aan- en afvoer van water. Daarnaast kunt u tijdens het kamperen gebruikmaken van het gerenoveerde sanitairgebouw. Verder vindt u op onze camping een buitenzwembad en horeca met dakterras. Ook uw trouwe viervoeter is welkom om vakantie te vieren op de camping: zo maak je fijne vakantieherinneringen met het hele gezin!

Drie ingrediënten voor een perfecte campervakantie!

En dat zijn… een prachtig uitzicht, strand én natuur. Laat u deze drie ingrediënten nu vinden op Resort Lexmond. Vanaf de camping strekt zich een panoramisch landschap uit, waar u uitzicht heeft op de uiterwaarden en het water van rivier de Lek. Op slechts een paar meter van uw camper bevindt zich het recreatiestrand, waar u langs de oever kunt wandelen of even kunt relaxen op uw strandhanddoek. Laat de vakantie maar beginnen!

Camperplaats vlak bij de Utrechtse Heuvelrug

Uw camperplaats is gelegen nabij de Utrechtse Heuvelrug. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van de comfortabele voorzieningen op onze camping, maar ook van de natuurlijke omgeving die de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft. Vanaf uw camperplaats staat u namelijk binnen nog geen halfuur met de auto in verschillende natuurgebieden van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De mogelijkheden voor activiteiten in dit gebied zijn oneindig: bezoek de Soesterduinen, wandel of fiets door heuvelachtige bossen en langs indrukwekkende kastelen of ontdek levendige steden en dorpen in de provincie Utrecht. Ook voor echte shopaholics of cultuursnuivers is er in de omgeving van Resort Lexmond genoeg te beleven, zoals de bruisende stad Utrecht en vele historische grafheuvels, landgoederen en musea die u kunt bezoeken.

Vaste camperplaats in Lexmond

Kunt u geen genoeg krijgen van onze camperplaatsen in Lexmond? Dan hebben we goed nieuws voor u, want u kunt van 1 april tot en met 1 oktober 2024 een vaste (voor) seizoensplek huren! Zo kunt u het hele jaar door genieten van onze camping en alles wat de natuurrijke omgeving te bieden heeft. Onze seizoensplaatsen beschikken over een eigen stroomaansluiting en parkeergelegenheid.

Meer inspiratie ⤵

Camperplaats Utrecht

Ontdek het comfort van onze camperplaatsen in Utrecht op Resort Lexmond. Ideaal gelegen, direct aan de rivier de lek, en voorzien van alle faciliteiten.

Kamperen in Lexmond

Kom kamperen in Lexmond! Resort Lexmond, gelegen direct aan rivier de Lek, is de ideale vakantiebestemming om de provincie Utrecht en omgeving te ontdekken.