TopParken
Camping aan de Lek

Camping aan de Lek

 
  • Direct gelegen aan het water van de Lek
  • In Lexmond, vlak bij Utrecht en Vianen
  • Zandstrand

Camping aan rivier de Lek

Onze camping, Resort Lexmond, voorheen bekend als Camping Leuk & Camping De Uiterwaard, biedt ruime kampeerplaatsen direct aan de waterkant van rivier de Lek. Mede door de prachtige ligging van de kampeerplaatsen kunt u onbezorgd genieten van de watersport-, vaar-, en recreatiemogelijkheden vanaf het strand op de camping.

 

Écht Nederlands: polders, molens en water

Resort Lexmond grenst niet alleen aan de Lek, maar ook aan de Oude Haven en de dijk van Lexmond. De camping aan de Lek staat bekend om de unieke ligging; vrijwel nergens in Nederland kunt u nog zo dicht bij het water kamperen met uw ten of caravan. Naast het water zorgen ook de polders, molens en bruggen voor het echte oer-Hollandse gevoel.

Kamperen aan het water

Aan de oevers van rivier de Lek vindt u de perfecte combinatie van rust, watersportmogelijkheden en wandel- en fietspaden voor een rustgevende kampeervakantie. Kampeer aan het water met uw tent, camper, of caravan op een van de 60 ruime kampeerplaatsen van Resort Lexmond, elk ongeveer 150m2 groot. Elke plek is voorzien van stroom en voldoende ruimte voor uw auto. Sommige kampeerplekken hebben ook een wateraan- en afvoer. Het gerenoveerde sanitair gebouw zorgt voor extra comfort. Honden zijn van harte welkom.

 

Er op uit!

Vanuit uw kampeerplaats aan de Lek rijdt u via Lexmond, Vianen en Nieuwegein zo naar Utrecht. Houdt u niet zo van de stad? Dan is het prachtig om het groene hart van Nederland te gaan ontdekken. De vele wandel- en fietsroutes leiden u langs boerderijen, weilanden en slootjes. Waarschijnlijk bent u nog nooit in deze omgeving geweest; des te leuker om deze verborgen locaties te gaan ontdekken.

 

Camping aan het water

Veel gasten komen niet alleen voor ontspanning en vertier naar onze camping aan het water, maar ook voor het bos! Vlak bij Resort Lexmond vindt u namelijk de regio ‘Utrechtse Heuvelrug’, bekend van onder andere het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, Militair Museum en de piramide van Austerlitz. Zo ziet u maar, de provincie Utrecht heeft een vakantie-waardige omgeving!

 
 

Nog meer inspiratie ⤵

Vakantie in Utrecht

Wilt u op vakantie vlak bij de stad Utrecht in de gelijknamige provincie? Résidence Lage Vuursche en Resort Lexmond zijn dé vakantieparken voor een vakantie in het hart van Nederland.

Kamperen aan het water

Geniet van de rustgevende ambiance van Resort Lexmond aan rivier de Lek, waar ruime kampeerplaatsen en een natuurrijke omgeving samenkomen.