TopParken
Chalet aan zee

Alternatief chalet aan zee

 • Gelegen aan het water
 • Met een binnen- of buitenzwembad
 • Diverse watersporten mogelijk

Ons uitstekende alternatief voor een chalet aan zee in Nederland

TopParken beschikt momenteel niet over een vakantiepark met chalets aan zee, maar onze vakantieparken in Gelderland, Noord- en Zuid-Holland bevinden zich aan het water. Het voordeel? Een park iets verder van de zee is voordeliger! Parc de IJsselhoeve, gelegen aan het Markermeer, Park Westerkogge, gelegen aan rivier de IJssel en Recreatiepark het Esmeer, gelegen tussen het Esmeer en de Maas, bieden met een ligging aan het water een uitstekend alternatief. Want ook hier kunt u heerlijk zwemmen, varen, vissen, suppen of andere watersporten beoefenen.

 

Parc de IJsselhoeve
Nederland - Zuid-Holland

 

Park Westerkogge
Nederland - Noord-Holland

 

Recreatiepark het Esmeer
Nederland - Gelderland

Het échte vakantiegevoel

Kies voor een verblijf aan het IJsselmeer, Markermeer, de IJssel of de Maas en beleef hoe dan ook het ultieme vakantiegevoel. Wegdromen en tot rust komen aan het water, dat is toch heerlijk! De chalets bieden een aangenaam verblijf voor een gezelschap tot maximaal 6 personen. Perfect voor een vakantie met uw gezin, familie of vrienden! Ook valt er op onze vakantiepark genoeg te beleven. Plons in het zwembad bij Park Westerkogge of Parc de IJsselhoeve, speel een sportief potje voetbal op het sportveld of geniet van een lekker verkoelend drankje op het terras. 

 

To do's tijdens uw vakantie aan het water

Een dagje watersporten kan natuurlijk niet ontbreken tijdens uw vakantie! Bind de waterskies onder, houd uw evenwicht op een sup of ga kitesurfen. Liever een rustig dagje op het water? Huur dan een boot en maak een mooie vaartocht. De omgeving is in ieder geval prachtig! Naast watersporten, kunt u in de omgeving ook prachtige wandel- en fietstochten maken. Bovendien liggen bruisende steden zoals Rotterdam, Den Haag of Den Bosch op korte afstand van onze vakantieparken!

  Watersporten

  Onze parken zijn ideaal gelegen voor het beoefenen van diverse watersporten zoals waterskiën, suppen, vissen of kitesurfen. 

  Bezoek gezellige steden

  Een echte cultuursnuiver? Bezoek eens Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Rotterdam of Den Bosch.

  Wandel- en fietstochten

  De vakantieparken ligging in natuurrijke omgevingen. Ontdek de diverse wandel- en fietsroutes.

 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Welke watersporten kan ik beoefenen?

U kunt onder andere kitesurfen, suppen, vissen, windsurfen, kanoën of waterskiën op het Markermeer, IJsselmeer, de IJssel of de Maas. 

Is het mogelijk om last minute te boeken?

Dankzij ons ruime aanbod is het ook mogelijk om last minute uw vakantie bij ons te boeken. Het voordeel van last minute boeken? U hoeft niet lang meer te wachten om uw koffers in te pakken en te gaan!

 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.