TopParken
Vakantie met kinderen Nederland

Op vakantie met uw kinderen

 • Kindvriendelijke vakantieparken op de Veluwe
 • Met binnen- en buitenzwembad
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Geniet van een vakantie met uw kinderen in Nederland

Spelen in de speeltuinen, zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten en plezier beleven tijdens het activiteitenprogramma in de meivakantie en zomervakantie. Dat klinkt als een heerlijke vakantie voor kinderen, toch? Zo'n vakantie kunt u samen met uw kind(eren) ervaren bij TopParken. Midden in de Gelderse bossen op de Veluwe vindt u twee zeer kindvriendelijke vakantieparken: Resort Veluwe en Recreatiepark 't Gelloo. De vakantieparken bevinden zich in de natuur, maar tegelijkertijd ook dicht bij een gezellige stad. Zo kunt u lekker afwisselen tijdens uw vakantie!

 
 

To do's tijdens jullie vakantie

U en uw kind(eren) gaan een fantastische tijd beleven tijdens de vakantie. Terwijl uw kind(eren) zich vermaken bij de zwembaden, op de sportvelden of in de speeltuinen kunt u relaxen bij uw accommodatie of bij het restaurant of de bar met terras. Fietsen, elektrisch of speciale kinderfietsen, kunt u bij de receptie huren. Tevens is het mogelijk om bij Recreatiepark 't Gelloo skelters te huren. Maar niet alleen op het park zullen u en de kinderen zich optimaal vermaken. De omgeving barst van de kindvriendelijke activiteiten! Wij hebben er een paar voor u op een rijtje gezet:

  Dierentuinen bewonderen

  In de omgeving van onze parken vindt u prachtige dierentuinen zoals het Dolfinarium, de Apenheul, Ouwehands Dierenpark en Burgers' Zoo Diertuin. Superleuk voor de kids!

  Actief bezig zijn

  Bezoek samen een indoor of outdoor speeltuin of ga de uitdaging aan in Klimbos Garderen, op 26 km afstand van Recreatiepark 't Gelloo en direct naast Resort Veluwe. 

  De Veluwe ontdekken

  Nationaal Park de Hoge Veluwe¬†is ontzettend veelzijdig en erg leerzaam voor kinderen. Speur naar herten, ree√ęn, wilde zwijnen en moeflons, ren over het stuifzand en verken het bos.¬†

  Gezellige steden bezoeken

  Onze parken op de Veluwe zijn centraal gelegen en steden als Lunteren, Ede, Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn en Garderen zijn vlakbij. Maak er een gezellig dagje uit van!

 

Verblijven in comfortabele accommodaties

Tijdens uw vakantie verblijft u in een comfortabele accommodatie voor 2 tot maximaal 6 personen. Bij Recreatiepark 't Gelloo is het mogelijk om speciale kids woningen te huren. Extra leuk: deze hebben een gedeelde speeltuin voor de deur. Tevens kunt u hier ook kamperen op een ruime kampeerplaats of verblijven in een gave safaritent. Bij beide vakantieparken zijn de accommodaties van fijne gemakken voorzien, zoals een sfeervolle woonkamer, compleet ingerichte keuken en slaapkamers met fijne bedden. Bij mooi weer kunt u samen genieten op het terras van uw tuin. Tot slot kunt u een vakantiehuis met wellness faciliteiten zoals een sauna, hottub, buitendouche, sunshower of spa huren. 

 
 

Speciaal voor u uitgelicht¬†‚§Ķ


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Green Key Logo  TicketsPlus logo  Zoover Award LogoLogo Google ReviewsKWF Zakenvriend