TopParken
Beoordelingen

TopParken Bospark Ede reviews

Wat eerdere gasten van hun verblijf vonden

Bent u benieuwd hoe eerdere gasten hun verblijf bij Bospark Ede hebben ervaren? Bekijk dan hieronder de beoordelingen van gasten die u voorgingen. Gasten hebben hier hun ervaringen en indrukken van hun verblijf met ons gedeeld. Ontdek zelf of ons vakantiepark, in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland; de Veluwe, iets voor u is!

 
1248 beoordelingen
8,1

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,1.

Laat u inspireren door de recensies ⤵

1248 beoordelingen
  1. 9

    Het is niet voor niets dat we voor de 3de keer geweest zijn!! Mooi park in een mooie omgeving

    April 2024 - Dianne K. verbleef in Module Flat Roof 4 personen op Bospark Ede

  2. 8

    Filmkanaal op tv

    April 2024 - Robin E. verbleef in Silva 4 personen Wellness (Hottub) op Bospark Ede

  3. 10

    Restaurant en cafetaria . En het mooie weer !

    April 2024 - Sytze K. verbleef in Sky 4 personen op Bospark Ede

  4. 6

    Nee

    April 2024 - Kika K. verbleef in Sky 4 personen op Bospark Ede

  5. 6

    De natuur in de nabijheid

    April 2024 - Rino d. verbleef in Holiday home 3 personen op Bospark Ede

  6. 10

    Mooi aanzicht van de chalet, interieur van binnen badkamer keuken etc, het diner op 1e paasdag, zoals vorig jaar werden we dit keer weer verrast. Tot volgend jaar.

    April 2024 - Gertie B. verbleef in Module Flat Roof 4 personen op Bospark Ede

  7. 10

    We hebben genoten voor herhaling vatbaar

    April 2024 - Frieda v. verbleef in Module 4 personen op Bospark Ede

  8. 9

    Het ruime en mooie huisje Module Wood waar we in verbleven stond aan de rand van het park met uitzicht op het bos, daar werden we echt blij van

    Maart 2024 - C.W. R. verbleef in Module 5 personen op Bospark Ede

  9. 9

    De rust en netheid op het park en de natuur

    April 2024 - Sandra S. verbleef in Veluwehoeve 4 personen op Bospark Ede

  10. 9

    vanwege het mooie weer waren wij vroeg op het park. nadat gecheckt was of het huisje al schoon was kregen we de sleutel ruim voor 15.00 uur. dat was zeer verrassend positief

    Maart 2024 - Bert L. verbleef in Sky 4 personen op Bospark Ede

Bospark Ede: gelegen in de Veluwse bossen

Midden in de bossen van de Veluwe vindt u Bospark Ede. Op dit park overnacht u in accommodaties met maximaal 14 personen. Optioneel kunt u er voor kiezen om te overnachten in een accommodatie met wellness zoals een hottub of sauna. Vanaf ons park kunt u direct de natuur in. Ontdek de Veluwe wandelend, fietsend of per mountainbike of e-chopper! Bij terugkomst kunt u genieten op het park bij faciliteiten zoals de horeca, het buitenzwembad, sportvelden, speeltuinen en nog veel meer.

Waarom eerdere gasten kozen voor Bospark Ede ⤵

 
    Bosrijk vakantiepark in Ede
    Vakantiehuizen tot 14 personen
    Veel rust op het park
    Vakantiepark op de Veluwe
    Verwarmd buitenzwembad
    Erg gastvrij
 

Zoek en boek uw verblijf op ons vakantiepark ⤵

 

Ontdek Bospark Ede ⤵