1. Keuze uit drie locaties
  2. Aan de IJssel of aan zee
  3. Altijd de laagste prijsgarantie

Op vakantie in Zuid-Holland bij TopParken

Genieten van een zorgeloos verblijf aan zee of aan het water nabij gezellige steden en dorpen, dat is waar een vakantie in Zuid-Holland garant voor staat. TopParken beschikt over drie vakantieparken in deze waterrijke provincie. Wat doet u het liefst in Zuid-Holland tijdens uw vakantie? Een wandeling door de duinen of over het strand, varen in een bootje, een museum bezoeken of winkelen in een van de steden? Boekt u bij een van onze drie vakantieparken in Zuid-Holland, dan boekt u direct bij het vakantiepark, waardoor u altijd profiteert van de laagste prijsgarantie. Geniet van uw vakantie in Zuid-Holland.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

Vakantie in Zuid-Holland: vakantiehuizen nabij het water

Een korte beschrijving van uw vakantiehuis in Zuid-Holland? Hier geniet u van het rustgevende geluid van het water, de vrolijke dierengeluiden en de schitterende natuurrijke omgeving. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het comfort in uw vakantiewoning. Een sfeervolle woonkamer met televisie, compleet ingerichte keuken, moderne badkamer en heerlijke bedden. Ook heeft u de beschikking over gratis wifi, een eigen parkeerplaats en een tuin met meubilair. De vakantiewoningen bieden plaats aan maximaal 6 personen. Dit alles zorgt dat u van top tot teen geniet tijdens een vakantie in Zuid-Holland. U bepaalt hoe u in Zuid-Holland geniet van uw welverdiende vakantie.

Uw vakantie in Zuid-Holland in het kort:

➤ Drie vakantieparken nabij het water
➤ Stijlvol ingerichte vakantiehuizen
➤ Met binnen- of buitenzwembad
➤ Honden zijn welkom
➤ Gratis wifi en parkeergelegenheid

 

Vakantie in Zuid-Holland op drie toplocaties

Maak een wandeling, relax op het strand of bij een recreatieplas of bezoek een bruisende stad. De veelzijdigheid van Zuid-Holland biedt een prettige afwisseling tussen ontspanning en inspanning. Tevens kunt u met een verblijf op een van de vakantieparken van TopParken zorgeloos genieten. Zowel Parc du Soleil als Recreatiepark Noordwijkse Duinen zijn gelegen in de badplaats Noordwijk en Parc de IJsselhoeve is gelegen aan de IJssel in Nieuwerkerk aan den IJssel. Stuk voor stuk bieden deze parken een heerlijk verblijf voor een vakantie in Zuid-Holland. 

Naast de veelzijdige omgeving, bezorgen ook de parkfaciliteiten u een heerlijke vakantie. Neem een duik in het binnen- of buitenzwembad, speel een spelletje op de velden of leun achterover in uw stoel op het terras van onze horeca. De kinderen mogen maar al te graag klimmen en klauteren in de binnen- of buitenspeeltuin en zijn fanatiek aanwezig bij activiteiten van het animatieteam. Kortom, u bent gegarandeerd van een heerlijke vakantie in Nederland. Wie neemt u mee voor een weekend, midweek of week vakantie in Zuid-Holland? 

Boek uw vakantie in Zuid-Holland
 
Bekijk ons aanbod in Zuid-Holland