TopParken
Camping Hemelvaart Pinksteren

Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren

  • Kamperen in Limburg of Gelderland
  • Mooiste plekjes in de natuur
  • Voordelige arrangementen

Kamperen op een camping met Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart en Pinksteren bieden dé perfecte gelegenheid voor een kampeervakantie in Nederland. Eind mei en begin juni kunnen de temperaturen al behoorlijk oplopen en laat de zon zich steeds vaker zien; de ingrediënten voor een onvergetelijk weekendje kamperen in Nederland. Neem uw caravan, camper of tent mee en geniet van het echte buitenleven tijdens uw hemelvaart en/of pinkstervakantie op de camping! TopParken beschikt over maar liefst vijf campings in Gelderland en Zuid-Holland - dichte bossen, uitgestrekte heidevelden, brede stranden met leuke strandtentjes en bruisende steden zijn daarmee altijd dichtbij. Kom kamperen met Hemelvaart of boek een camping met Pinksteren en beleef een voorproefje van de zomer.

Tip: combineer het hemelvaartweekend met het pinksterweekend en geniet van bijna twee weken vakantie op één van onze TopParken. Profiteer daarbij van een voordelig Hemelvaart en Pinksteren kampeerarrangement! Let op: dit arrangement is alleen telefonisch boekbaar.

Vind uw favoriete camping ⤵

Uw kampeerplaats met Hemelvaart en Pinksteren

U kampeert op een ruime kampeerplaats midden in het groen met een CAI aansluiting, centraal watertappunt en 8 of 16 ampère stroom. Let op: de faciliteiten van uw kampeerplaats verschillen per camping. Wilt u met uw camper of caravan bij ons verblijven? Dan kunt u terecht op onze camperplaatsen, gelegen op verharde standplaatsen.

In het kort:

  • Kampeerplaatsen in de natuur
  • 8 of 16 ampère stroom
  • Wifi op de vakantieparken
  • Met buitenzwembad

Een kleine sfeerimpressie van onze campings

Campings op unieke en natuurrijke locaties

Vanuit onze campings geniet u altijd van een prachtige én bruisende omgeving, waar veel te beleven valt. Maak schitterende wandelingen door de natuur van de Veluwe of ontdek het heuvellandschap van Limburg. Extra fijn: onze campings beschikken over een buitenzwembad, zodat u tijdens de warme lentedagen altijd een verkoelende duik kunt nemen. Dankzij de rustgevende en natuurrijke omgeving komt u helemaal tot rust. Lekker genieten van het zonnetje met een goed boek of samen een spelletje spelen voor uw tent, klinkt goed toch? Vakantieherinneringen maken we samen!

 

Op welke camping mogen we u verwelkomen?

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen ⤵

Op welke camping kan ik terecht met mijn camper?

Op al onze campings kunt u ook terecht met uw camper. Ga bijvoorbeeld op pad met uw camper naar het mooie Limburg, of ontdek de Big Five op de Veluwe! Waar u ook voor kiest, dankzij de uitgebreide parkfaciliteiten en natuurrijke omgeving beleeft u een heerlijke vakantie.

Zijn honden ook toegestaan?

Tijdens uw kampeervakantie in Nederland is uw hond van harte welkom op onze kampeerplaatsen. Samen maken jullie de mooiste wandelingen door de bossen van de Veluwe of het Limburgse heuvellandschap. Let op: maximaal 2 honden zijn toegestaan.