TopParken
Camping met binnenzwembad

Camping met binnenzwembad

 • Familiepark op de Veluwe
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Diverse sport- en speelvelden

Waterplezier in het binnenzwembad

Een camping met binnenzwembad vindt u bij TopParken in Gelderland, namelijk bij Recreatiepark 't Gelloo. Deze camping heeft alle ingrediënten om samen de leukste vakantieherinneringen te maken. U bevindt zich midden in de natuur op de Veluwe waardoor de activiteiten in de omgeving eindeloos zijn. Ook biedt dit vakantiepark uitstekende parkfaciliteiten naast een binnenzwembad. Eén ding is zeker: u hoeft zich echt geen moment te vervelen tijdens uw vakantie.

 

Kampeervakantie met een binnenzwembad

Op onze camping met binnenzwembad in Nederland verblijft u op een ruime kampeerplaats. Neem uw eigen tent, camper of caravan mee en geniet van een vakantie midden in de natuur. U beschikt over 8 ampère elektra en een wateraansluiting. Wilt u het gevoel van kamperen ervaren, maar dan met de gemakken van thuis? Verblijf dan in onze safaritent! Wilt u liever iets meer luxe tijdens uw vakantie? Kies dan voor een comfortabele accommodatie, geschikt voor 2 tot 14 personen. Om echt volledig tot rust te komen kunt u onze accommodaties met hottub, sauna, buitendouche, sunshower en/of spa boeken. Natuurlijk is uw trouwe viervoeter ook van harte welkom op onze camping!

 

Tips voor in de omgeving

De omgeving van onze camping is zeker de moeite waard om te bezoeken. Wanneer u verblijft op Recreatiepark 't Gelloo op de Veluwe mag een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe natuurlijk niet ontbreken. Maak een prachtige wandeling, spot wilde dieren en bewonder de kleurrijke natuur. Wilt u liever cultuur snuiven? Bezoek dan Lunteren, Ede of Arnhem! 

Bekijk ook onze faciliteiten:

 
  Binnen- en buitenzwembad
  Horecagelegenheden
  Sportvelden
  Fietsverhuur
  Speeltuinen
 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Is het binnenzwembad het hele jaar geopend?

Jazeker, u kunt het hele jaar door gebruik maken van ons binnenzwembad. Het buitenzwembad is geopend vanaf Hemelvaart tot en met september. U kunt dus gebruik maken van ons binnenzwembad bij zowel slecht als mooi weer!

Is het binnenzwembad geschikt voor alle leeftijden?

Ja, ook aan de allerkleinsten is gedacht. Voor de kleine kinderen is er een speciaal kinderbad bij het binnenzwembad. Ouders met kleine kinderen kunnen op deze manier ook genieten van veel zwemplezier. En wanneer zij groter zijn kunnen zij ook waterplezier maken in het binnenzwembad.