Informatie over het Coronavirus en uw vakantie

Heeft u een vakantie geboekt bij TopParken of bent u van plan een vakantie te boeken maar heeft u nog vragen over uw verblijf en de actuele maatregelen? We begrijpen dat de huidige situatie onduidelijkheden met zich meebrengt en we helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen, zodat u ook in deze tijd kunt genieten van een zorgeloos verblijf in eigen land.

 

Maatregelen Coronavirus

Om u, als gast van TopParken, ook in deze tijden een veilige, onbezorgde vakantie te kunnen bieden, hanteren wij aangescherpte veiligheids- en hygiënemaatregelen op onze vakantieparken. Het waarborgen van uw- en onze gezondheid staat hierbij centraal.
Lees hier alle maatregelen
 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over het coronavirus, over onze vakantieparken, het maken van een reservering of een reeds gemaakte reservering? Bekijk dan onze veel gestelde vragen.
Bekijk de veelgestelde vragen
 

Omboekgarantie

Wanneer u een vakantie heeft geboekt bij TopParken met aankomst voor 1 april 2021 kunt u uw boeking kosteloos omboeken tot 28 dagen voor aankomst of u kunt ervoor kiezen het reeds betaalde bedrag om te laten zetten in een voucher.
Lees hier meer over de omboekgarantie