TopParken
  Met Danerolles een weekend weg bij TopParken

Met Danerolles een weekend weg bij TopParken

 

Het genieten van Danerolles croissants, kaneel- en chocoladebroodjes is vanaf nu nog leuker. Bij aankoop van een Danerolles product maakt u namelijk kans op een gratis weekend weg bij TopParken! Binnen de Danerolles’ campagne ‘Verbinding verbroken’, focust de organisatie zich op de behoefte aan echte verbindingen. En daar kan TopParken zich helemaal in vinden.

Op onze vakantieparken staat het familiegevoel centraal. Dit kan met familie zijn, maar uiteraard ook met vrienden of kennissen. Waar het om draait is samenzijn en optimaal genieten van tijd met elkaar. Dit is wat wij onze gasten bieden tijdens een weekend weg bij TopParken. Een verblijf bij TopParken is namelijk niet compleet zonder een ontbijt (op bed) met Danerolles croissants. Met wie kom jij genieten van een (gratis) weekend weg bij TopParken?

Voer uw actiecode in via onderstaande button en wie weet zien we u gauw op een van onze vakantieparken. 

 

De actiecode is te vinden op de verpakking van uw Danerolles product. Wilt u nu alvast inspiratie op doen voor een weekendje weg bij TopParken? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Verbinding verbroken

Danerolles focust zich op de behoefte aan echte verbindingen. Ze streven ernaar om de tijd die we op mobiele apparaten doorbrengen, te vervangen door tijd met elkaar. Om échte gesprekken op gang te brengen in plaats van online discussies. Door mensen rond een tafel samen te brengen en hen uit te nodigen om samen te creëren, koken, bakken en eten, hoopt Danerolles de wereld een beetje beter te kunnen maken.

"En daar kan TopParken zich helemaal in vinden."

Danerolles en TopParken

Samen zijn, bij TopParken

Familiegevoel en samen zijn, dat is waar het om draait op onze vakantieparken. Geniet tijdens een weekend weg bij TopParken van een comfortabel vakantiehuis, het vakantiepark, de natuurrijke omgeving en vooral van tijd met elkaar. Want tijd met elkaar is dierbaar, juist in deze tijd.  

Begin de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijt; verse sinaasappelsap, warme Danerolles croissants, vers fruit en nog meer lekkers. Maak vervolgens een wandeling of fietstocht door de natuurrijke omgeving. Ontdek samen de veelzijdige Achterhoek, de prachtige Veluwe, het Zuid-Limburgse heuvellandschap of verken een waterrijke omgeving. Of geniet samen het hele weekend in en rondom de vakantiewoning; niks moet, alles mag tijdens een weekend weg bij TopParken.

Vakantieparken TopParken

TopParken heeft 12 vakantieparken verspreid over Nederland. Waar gaat uw volgende weekend weg bij TopParken naartoe?

 

Alvast inspiratie opdoen voor de het te winnen weekendje weg bij TopParken? Schrijf u dan in voor de TopParken Nieuwsbrief.

Over Danerolles

Iedereen kent ze wel; de heerlijke Danerolles croissants uit blik. Altijd weer een feest om te maken in het weekend of tijdens een vakantie!

Danerolles bestaat sinds 1974 en was tot 2012 onderdeel van het merk Danone. Sindsdien is het merk helemaal onafhankelijk en wordt het in meer dan zes landen verkocht. Met maar liefst zeven producten op de Nederlandse markt, verkopen ze inmiddels veel meer dan de naturel croissants in blik. Fijne bijkomstigheid; de palmolie in de producten wordt duurzaam geteeld en de organisatie is dan ook aangesloten bij het RSPO, the Roundtable of Sustainable Palm Oil.

Wist je dat: met het deeg van Danerolles eindeloos gevarieerd kan worden? Op de website van Danerolles zijn meer dan 50 recepten te vinden. 
 

 

Bekijk ook ons overige nieuws