1. Lunch en Diner
  2. Uitzicht over het water
  3. Midden in de Bommelerwaard
  4. Terras en speeltuin

Ontdek onze nieuwe bistro aan de haven

Bistro d’n Duuk is gelegen aan het meer de Neswaarden met een prachtig uitzicht over de jachthaven Het Esmeer. De gezellige Bistro ligt op Recreatiepark het Esmeer. Voor een plek waar gezelligheid en lekker eten hoog in het vaandel staat, bent u bij Bistro d'n Duunk aan het juiste adres. Een gezellige bistro waar u van een heerlijke avond kan genieten. Uiteraard is de service met een glimlach.

Ontdek Bistro d’n Duuk
 

Cafetaria 't Esmeer

Bij Cafetaria ‘t Esmeer, gelegen naast Bistro d’n Duuk, kunt u terecht voor de lekkerste patat, snacks en diverse menu's. U kunt uw bestelling afhalen of laten bezorgen bij uw vakantiewoning. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website of bij de receptie van het park.

Ontdek Cafetaria ‘t Esmeer
 

Tijdelijk gesloten

Vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur zijn alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland gesloten, zo ook ons restaurant. Cafetaria het Esmeer is geopend voor afhaal en bezorging. Kijk voor de openingstijden op hun website.

 

Authentieke steenoven pizza

Geniet van een authentieke steenoven pizza, bereid met de beste ingrediënten. De ideale maaltijd voor zowel een lunch, borrel als diner. Maar... dan wel van topkwaliteit! Ook nu het resturant gesloten is kunt u een heerlijke pizza bij ons bestellen en afhalen.

Bekijk de mogelijkheden

Over Recreatiepark het Esmeer