1. Lunch en Diner
  2. Uitzicht over het water
  3. Midden in de Bommelerwaard
  4. Terras en speeltuin

Ontdek onze nieuwe bistro aan de haven

Bistro d’n Duuk is gelegen aan het meer de Neswaarden met een prachtig uitzicht over de jachthaven Het Esmeer. De gezellige Bistro ligt op Recreatiepark het Esmeer. Voor een plek waar gezelligheid en lekker eten hoog in het vaandel staat, bent u bij Bistro d'n Duuk aan het juiste adres. Een gezellige bistro waar u van een heerlijke avond kan genieten. Uiteraard is de service met een glimlach.

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Bistro d'n Duuk.

 
Ontdek Bistro d’n Duuk
 

Geniet van een heerlijke lunch, borrel, diner of verfrissend drankje terwijl u uitkijkt over de haven of het water. Bekijk hier onze uitgebreide menukaart.

Bekijk de menukaart
 

Reserveren?

Kijk op www.bistrodnduuk.nl voor de beschikbaarheid. 

Plaats reservering

Cafetaria 't Esmeer

Bij Cafetaria ‘t Esmeer, gelegen naast Bistro d’n Duuk, kunt u terecht voor de lekkerste patat, snacks en diverse menu's. U kunt uw bestelling afhalen of laten bezorgen bij uw vakantiewoning. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website of bij de receptie van het park.

Ontdek Cafetaria ‘t Esmeer
 

Authentieke steenoven pizza

Geniet van een authentieke steenoven pizza, bereid met de beste ingrediënten. De ideale maaltijd voor zowel een lunch, borrel als diner. Maar... dan wel van topkwaliteit! Ook nu het resturant gesloten is kunt u een heerlijke pizza bij ons bestellen en afhalen.

Bekijk de mogelijkheden

Over Recreatiepark het Esmeer