• Vakantieparken aan het water
  • Honden zijn welkom
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Vakantie met de hond aan het water

Het water, een favoriete vakantieplek voor veel mensen én hun trouwe viervoeter! Wilt u binnenkort ook genieten van een vakantie met de hond aan het water? Bij TopParken verblijft u bij één van onze vakantieparken aan het water in Nederland. Vier vakantie aan het water met uw hond in Noord-Holland, Zuid-Holland of Gelderland. Waar uw keuze ook op valt, u geniet van veel ruimte en comfort samen met uw hond. Komt u verblijven op een van onze vakantieparken voor een vakantie met de hond aan het water?

Bekijk onze parken aan het water
 
 

Vakantiepark aan het water met de hond

Op ons vakantiepark aan het water waar u met uw hond kunt vakantie vieren, verblijft u in een zeer comfortabele accommodatie. Uw huisje aan het water met de hond biedt plaats aan maximaal 6 personen. Tevens bepaalt u het gewenste comfortniveau middels een basic, comfort of deluxe uitvoering van uw accommodatie. U geniet van heerlijke bedden, een volwaardige keuken, een moderne badkamer en een sfeervolle woonkamer. Buiten bij uw accommodatie beschikt u over een eigen parkeerplaats en ruime tuin met terras. Voor extra comfort bieden we ook vakantiehuizen met privé wellness. Uw accommodatie op ons vakantiepark aan het water met de hond biedt zeker voldoende plaats aan uw hele gezin. Maakt u een wandeling over ons vakantiepark aan het water met uw hond? Dan vragen wij u uw hond aan te lijnen en buiten het park uit te laten.

Vakantie aan het water met de hond

Enkele tips voor benodigdheden tijdens uw vakantie met de hond aan het water:

  • Hondenriem
  • Poepzakjes
  • Hondenmand
  • Bal/wegwerpstok
  • Drink/voerbak
 
 

Eropuit tips

Tijdens uw vakantie met de hond aan het water wilt u niet alleen op ons vakantiepark verblijven. Maak samen een wandeling langs het water of door de bossen. In de Noord-HollandZuid-Holland en Gelderland zijn ook vele musea, attractieparken en bezienswaardigheden om te bezoeken. Wij raden u wel aan te checken of uw hond ook daar welkom is. Ieder jaargetijde kunt u genieten van een vakantie aan het water met uw hond. Is het echt ‘hondenweer’? Vast geen probleem voor uw hond. Ga heerlijk naar buiten en warm vervolgens op in uw accommodatie of op ons vakantiepark. Nog even een duik in het zwembad of smullen van een hapje en drankje bij de horeca, dat is pas ultiem genieten van een vakantie aan het water met de hond!

 
Boek uw vakantie aan het water met de hond
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid