TopParken
Vakantie met paard

Vakantie met paard op de Veluwe

  • Parken op de Veluwe
  • Nabij mooie ruiter- en menroutes
  • Luxe vakantiehuizen voor max. 12 personen

Unieke paardrijvakantie in Nederland

Wanneer u op vakantie met uw paard wilt is de Veluwe een toplocatie! Hier zijn vele routes die u en uw paard door dit prachtige stukje natuur leiden. Rondom Ede ligt een nieuw ruiter- en menroutenetwerk, met een totale lengte van 200 kilometer! Genoeg ruimte om mooie plekken te ontdekken tijdens een vakantie met uw paard. Om zoveel mogelijk te genieten is een vakantiepark op de Veluwe de ideale uitvalsbasis. Onze vakantieparken; Bospark Ede, Recreatiepark ‘t Gelloo en Landgoed de Scheleberg liggen dicht bij deze ruiterroutes. Tevens heeft Landgoed de Scheleberg een samenwerking met de manege tegenover het park waar u uw paard kunt stallen. Bij de andere parken liggen er maneges in de buurt. Komt u ook genieten van een vakantie samen met uw paard?

Let op: U dient zelf een verblijfplaats voor uw paard te regelen. 

 

Welk park heeft uw voorkeur?

Bospark Ede
Nederland - Gelderland

 

Recreatiepark 't Gelloo
Nederland - Gelderland

 

Landgoed de Scheleberg
Nederland - Gelderland

 

Uw verblijf in een vakantiehuis bij TopParken

Afhankelijk van welk vakantiepark uw voorkeur heeft kunt u een vakantiehuis op de Veluwe huren voor 2 tot 12 personen. Tijdens uw vakantie met eigen paard op de Veluwe verblijft u altijd in een comfortabel vakantiehuis met moderne voorzieningen. Maar ook een vakantie in een luxe vakantiehuis met sauna is mogelijk. Héérlijk om de vermoeide spieren na een lange rit te laten ontspannen in de sauna. Uw vakantiehuis bij TopParken beschikt tevens over een tuin met terras, gratis wifi en meestal een eigen parkeerplaats bij uw vakantiehuis. De ideale vakantieplek om uit te rusten na een dag paardrijden. 

 
 

Met uw eigen paard op vakantie op de Veluwe

Wanneer u op vakantie met uw paard gaat, wilt u voor uzelf én voor uw paard een veilig onderkomen. Landgoed de Scheleberg heeft een samenwerking met de tegenovergelegen manege voor het stallen van uw paard. Ook bij de andere parken bevinden zich maneges in de omgeving waar het mogelijk is om uw paard te stallen. Het nieuwe ruiter- en menroutenetwerk met een lengte van circa 200 kilometer kent diverse startlocaties en aanbindplekken bij horecagelegenheden. De leukste thema routes in de omgeving vindt u bij deze interactieve nieuwe routeplanner.

Heeft u wel wat ontspanning verdiend? Na een dag op stap, draf of galop kunt u ontspannen bij onze parkfaciliteiten. Een duik in het binnen- of buitenzwembad, een hapje en/of drankje bij de horeca of een potje voetbal, volleybal of tennis op het sportveld behoren tot de mogelijkheden. Genieten u samen met uw paard binnenkort van een vakantie op de Veluwe?