TopParken
Vakantie met tieners

Op vakantie met tieners

 • Nabij gezellige dorpjes en steden
 • Zwembad en sportveld
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Samen op vakantie met tieners

Een vakantie vinden die leuk is voor het hele gezin kan nog best ingewikkeld zijn. Tieners hebben tenslotte andere vakantiewensen dan u als ouder. Belangrijk dus om een bestemming te vinden waar genoeg te beleven is voor zowel u als uw tiener. TopParken beschikt over diverse vakantieparken, verspreid over Nederland. En goed om te weten; ieder vakantiepark beschikt over wifi. Zo kan uw tiener regelmatig whatsappen met thuisblijvende vrienden. Maar maakt u zich geen zorgen dat uw tiener enkel op de telefoon zit; er nog genoeg andere mogelijkheden. Van chillen bij het zwembad tot een pretpark in de omgeving bezoeken.

 

Uw overnachting bij TopParken

Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 14 personen. Daarnaast zijn de accommodaties ruim ingericht, waardoor u en uw tieners over voldoende privacy en ruimte beschikken. Dus ook wanneer uw puber een vriend of vriendin mee mag nemen, bieden onze vakantiehuizen voldoende plaats. U beschikt over een sfeervolle woonkamer, volledig ingerichte keuken, slaapkamers met comfortabele bedden en een privé terras. Wilt u even ontspannen terwijl uw tiener aan het chillen is? Kies dan voor een wellness huisje met sauna, hottub, spa, sunshower of buitendouche en geniet van een relaxte vakantie.

 

Samen eropuit en vakantieherinneringen maken

Wanneer u op vakantie met tieners bent is het wel zo fijn als er veel vermaak is op het park en in de omgeving. Uw puber kan lekker chillen bij het zwembad of gamen bij de accommodatie. En terwijl uw puber zich vermaakt, kunt u ook lekker iets voor uzelf doen; dat spannende boek lezen bijvoorbeeld! En wanneer jullie zin hebben om eropuit te gaan, bezoek dan een pretpark zoals Walibi of de Efteling. Of ga een dagje shoppen in een gezellige stad!

  Wifi op het park
  Binnen- en/of buitenzwembad
  Pretparken in de buurt
  Voetballen, basketballen of volleyballen
  Nabij gezellige steden
 
 
 

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Wat is een leuk uitje met tieners?

Het is belangrijk om vooral samen plannen te maken. Waar hebben jullie zin aan om te doen? Onze tip: bezoek een leuk pretpark zoals Walibi of de Efteling. En houd daarna genoeg tijd vrij om elkaar de ruimte te geven en lekker te kunnen chillen. 

Welke vakantieparken zijn geschikt voor een vakantie met tieners?

Recreatiepark het Esmeer is dankzij de recreatieplas erg geschikt is voor pubers. Terwijl u geniet op het park of van een wandeling in de omgeving kunnen de kids chillen aan het recreatiestrandje van het Esmeer. Ook Resort Veluwe is erg geschikt dankzij de ligging tegenover Klimbos Garderen.