1. Vakantiepark in Wageningen
  2. Tussen de Betuwe en de Veluwe
  3. Met binnenzwembad

Vakantiepark in de Betuwe

Wilt u binnenkort de prachtige Betuwe ontdekken? Dat snappen we, want met een vakantie in de Betuwe bezoekt u een bijzondere regio in Nederland. Cultuur, historie, waterrecreatie en festivals komen hier samen! Het rivierenland leent zich voor schitterende wandel- en fietstochten, waarbij u vele fruitbomen, karakteristieke dorpjes en historische kastelen tegenkomt. De Betuwe ligt midden in de fruittuin van Nederland; volg één van de vele wandelroutes en ontdek de boomgaarden vol bloesem of heerlijk vers fruit. Een vakantiepark in de Betuwe biedt dan ook een ideale uitvalsbasis om de regio te ontdekken. Recreatiepark de Wielerbaan bevindt zich op een unieke locatie tussen de Betuwe, Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei in de stad Wageningen.

Ontdek het vakantiepark
 

Uw verblijf op ons vakantiepark in de Betuwe

Bij Recreatiepark de Wielerbaan, ons vakantiepark in de Betuwe, kunt u een luxe vakantiehuis huren. 's Ochtends wakker worden van de fluitende vogels en het zonlicht dat naar binnen schijnt om vervolgens fris en fruitig aan uw dag te beginnen; dat is toch genieten? Ons vakantiepark in de Betuwe beschikt over accommodaties voor maximaal 5 personen. Bij TopParken snappen we als geen ander dat uw huisdier ook mee moet op vakantie; vandaar dat uw hond welkom is tijdens een vakantie in de Betuwe op ons bungalowpark.

Ons vakantiepark in de Betuwe:

  • Vakantiehuizen voor 3, 4 en 5 personen
  • Huisdieren zijn welkom
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
  • Binnenzwembad 

Een sfeerimpressie van ons vakantiepark in de Betuwe

Ontdek de Betuwe tijdens uw vakantie

Tijdens uw vakantie in de Betuwe hoeft u het park niet te verlaten; beleef zwemplezier in het binnenzwembad (geopend van Pasen t/m september), leef u uit op de sportvelden of geniet van een hapje en een drankje op het terras van ons eetcafé. Tip: reserveer een fiets op het vakantiepark en ontdek de schitterende omgeving van de Betuwe tijdens uw vakantie! Laat u verrassen door de prachtige kleuren van de fruitgaarden en verken het schitterende rivierenlandschap. Ook een bezoekje aan het historische centrum van Wageningen, op slechts 3 km afstand van Recreatiepark de Wielerbaan, is de moeite waard.

Een heerlijk vakantiepark in de Betuwe vindt u bij TopParken. Recreatiepark de Wielerbaan heeft een unieke ligging tussen de Betuwe én de Veluwe, waardoor u altijd geniet van een schitterende omgeving. Beleef een topvakantie in Nederland op Recreatiepark de Wielerbaan in de Betuwe.

 
Boek uw vakantie in de Betuwe
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Waar in de Betuwe ligt Recreatiepark De Wielerbaan?

 

Wat gasten over De Wielerbaan zeggen:

Heerlijk weekje, in een mooi chalet met alles erop en eraan. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel bij receptie en horeca - door Durk

Overdekt zwembad is heerlijk voor ons peuter-kleinkind. 's Avonds heerlijk rustig. Mooie omgeving, vlakbij het centrum van Wageningen - door Mariëtte

Was een top vakantie en een leuk en gezellig ingericht huisje - door Jiry