1. Aan de kust of aan het water
 2. In Egmond en Berkhout
 3. Verwarmd buitenzwembad
 

2 vakantieparken in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Noord-Holland waar u lekker kunt ontspannen? TopParken heeft twee prachtige vakantieparken in Noord-Holland. Heerlijk genieten aan de kust of aan het water; een zorgeloze vakantie is gegarandeerd wanneer u bij een recreatiepark in Noord-Holland verblijft. De vakantieparken beschikken over luxe en comfortabele vakantiehuisjes en zijn altijd in de buurt van gezellige steden of dorpjes. U vindt onze vakantieparken in Noord-Holland in Egmond aan den Hoef en in Berkhout, gelegen nabij het Markermeer. 

Op welk vakantiepark in Noord-Holland verblijft u?

 
 1. Dicht bij Egmond aan Zee
 2. Buitenzwembad met kinderbad
 3. Fiets- en wandelroutes door de duinen
 
Recreatiepark de Woudhoeve
 
 
 1. Nabij het IJsselmeer en Markermeer
 2. Perfect voor watersportliefhebbers
 3. Buitenzwembad met kinderbad
 
Park Westerkogge
 

Recreatieparken in Noord-Holland aan het water

Of u nu in Egmond of in Berkhout verblijft, u bent altijd omgeven door een prachtige waterrijke omgeving. Recreatiepark de Woudhoeve is het ideale bungalowpark in Noord-Holland voor zee- en strandliefhebbers. Neem een kijkje in het oude vissersdorpje Egmond of geniet van de zon en relax op het strand. Park Westerkogge is hét ideale vakantiepark in Noord-Holland voor waterliefhebbers die van varen houden. Vanaf het park vindt u maar liefst 30,5 km aan vaarroutes en is er een mogelijkheid om uw hengel uit te gooien. 

Op beide bungalowparken in Noord-Holland is ook genoeg te beleven. Huur een fiets op de parken en ontdek de prachtige omgeving en natuur van Noord-Holland. Beide recreatieparken in Noord-Holland zijn tevens voorzien van een verwarmd buitenzwembad, waar u fijn een paar baantjes kunt trekken. Ook is er een uitgebreid entertainmentprogramma aanwezig voor jong én oud. De kinderen vermaken zich ook prima in de speeltuin en op de sportvelden. 's Avonds kunt u bij beide vakantieparken in Noord-Holland aanschuiven in het restaurant, waar u geniet van een lekkere maaltijd. Wanneer komt u vakantie vieren in Noord-Holland?

Alle faciliteiten op een rijtje:

 • Uitgebreid entertainmentprogramma
 • Verwarmd buitenzwembad
 • Fietsverhuur
 • Sportvelden
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Gratis WiFi
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Veelgestelde vragen over vakantieparken in Noord-Holland

⭐ Wat zijn de mooiste vakantieparken in Noord-Holland?

De mooiste vakantieparken in Noord-Holland zijn Park Westerkogge in Berkhout en Recreatiepark de Woudhoeve in Egmond. Beide parken zijn gelegen aan het water en in de buurt zijn gezellige dorpjes en steden te vinden.

🐕 Op welke vakantieparken in Noord-Holland zijn honden toegestaan?

Op alle vakantieparken van TopParken in de provincie Noord-Holland zijn huisdieren van harte welkom. Geniet van een mooie ochtendwandeling samen met de hond langs het waterkant.

🤸‍♂ Wat zijn kindvriendelijke vakantieparken in Noord-Holland?

Alle vakantieparken van TopParken kennen een uitgebreid entertainmentprogramma gedurende de schoolvakanties en feestdagen. Daarnaast zijn er vele faciliteiten voor kinderen, denk hierbij aan de verwarmde buitenbaden, sportvelden en de aanwezige speeltuinen. Ook biedt de provincie Noord-Holland vele mogelijkheden om te vissen.

🤽‍♀ Welke vakantieparken in Noord-Holland beschikken over een zwembad?

Zowel Park Westerkogge als Recreatiepark de Woudhoeve beschikken over verwarmde buiten-zwembaden en zijn hiermee uitermate geschikt voor een vakantie met kids. Daarnaast bevindt Park Westerkogge zich in de buurt van het Markermeer en is Recreatiepark de Woudhoeve gelegen aan de Noordzee.

🤽‍♀ In welchem Ferienpark in Nordholland gibt es ein Schwimmbecken?

Sowohl im Park Westerkogge als auch im Recreatiepark de Woudhoeve gibt es beheizte Freibäder, wodurch sie sich außerordentlich gut für einen Urlaub mit Kindern eignen. Außerdem befindet sich Park Westerkogge in der Nähe des Markermeers und Recreatiepark de Woudhoeve liegt an der holländischen Nordsee, wodurch auch außerhalb der Ferienparks viel Schwimm- und Bademöglichkeiten geboten werden. In um den Topparken-Ferienparks in Nordholland können Sie sich jederzeit im Wasser vergnügen!