TopParken

Vakantieparken in Noord-Holland

 • Aan het water in Berkhout
 • Vakantie in Noord-Holland
 • Verwarmd buitenzwembad
 

Vakantiepark in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Noord-Holland waar u lekker kunt ontspannen? TopParken beschikt over een prachtig vakantiepark in Noord-Holland. Heerlijk genieten van een zorgeloze vakantie wanneer u bij een recreatiepark in Noord-Holland verblijft. Al onze vakantieparken beschikken over luxe en comfortabele vakantiehuisjes en zijn altijd in de buurt van gezellige steden of dorpjes. U vindt Park Westerkogge in Noord-Holland in Berkhout, gelegen nabij het Markermeer. 

 
 • Nabij het IJsselmeer en Markermeer
 • Perfect voor watersportliefhebbers
 • Buitenzwembad met kinderbad
 
 

Recreatieparken in Noord-Holland aan het water

Op ons vakantiepark in Berkhout bent u altijd omgeven door een prachtige waterrijke omgeving. Park Westerkogge is hét ideale vakantiepark in Noord-Holland voor waterliefhebbers die van varen houden. Vanaf het park vindt u maar liefst 30,5 km aan vaarroutes en is er een mogelijkheid om uw hengel uit te gooien. 

Natuurlijk is er op ons bungalowpark in Noord-Holland ook genoeg te beleven. Huur een fiets op het park en ontdek de prachtige omgeving en natuur van Noord-Holland, zoals recreatiegebied De Hulk en het stadsstrand in Hoorn.  Park Westerkogge is voorzien van een verwarmd buitenzwembad, waar u fijn een paar baantjes kunt trekken. De kinderen vermaken zich ook prima in de speeltuin en op de sportvelden. 's Avonds kunt u aanschuiven in het restaurant, waar u geniet van een lekkere maaltijd. Wanneer komt u vakantie vieren in Noord-Holland?

Alle faciliteiten op een rijtje:

 • Verwarmd buitenzwembad
 • Fietsverhuur
 • Sportvelden
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Gratis WiFi
 

Veelgestelde vragen over vakantieparken in Noord-Holland

⭐ Wat is het mooiste vakantiepark in Noord-Holland?

Het mooiste vakantiepark in Noord-Holland is natuurlijk Park Westerkogge in Berkhout, gelegen in de omgeving van het Markermeer en IJsselmee. In de nabije omgeving zijn gezellige dorpjes en steden te vinden.

🐕 Op welk vakantiepark in Noord-Holland zijn honden toegestaan?

Op alle vakantieparken van TopParken zijn huisdieren van harte welkom. Geniet van een mooie ochtendwandeling samen met de hond langs het waterkant.

🤸‍♂ Wat zijn kindvriendelijke vakantieparken in Noord-Holland?

Alle vakantieparken van TopParken kennen een uitgebreid entertainmentprogramma gedurende de schoolvakanties en feestdagen. Daarnaast zijn er vele faciliteiten voor kinderen, denk hierbij aan de verwarmde buitenbaden, sportvelden en de aanwezige speeltuinen. Ook biedt de provincie Noord-Holland vele mogelijkheden om te vissen.

🤽‍♀ Welke vakantieparken in Noord-Holland beschikken over een zwembad?

Park Westerkogge beschikt over verwarmde buiten-zwembaden en zijn hiermee uitermate geschikt voor een vakantie met kids. Daarnaast bevindt Park Westerkogge zich in de buurt van het Markermeer, waar ook heerlijk gezwommen kan worden.