TopParken
Weekendje weg Noord Holland

Weekendje weg Noord Holland

  • Vakantiepark in Noord-Holland
  • In Berkhout, nabij Hoorn
  • Gelegen aan het Markermeer

Weekendje weg in Noord-Holland

Heeft u voor een weekendje weg al eens aan Noord-Holland gedacht? Deze provincie wordt omringd door het water van de Noordzee, het IJsselmeer en het Markermeer. Ook landinwaarts zijn er vele wateren, kanalen en rivieren. De vissersdorpen, badplaatsen en havensteden kenmerken eveneens het waterrijke karakter van Noord-Holland. Tijdens een weekendje weg op een vakantiepark van TopParken kunt u hier genieten van een dagje varen, suppen, kiten of zwemmen. Maar komt u een weekend naar Noord-Holland dan kunt u ook vele culturele bezienswaardigheden bezoeken. Kortom, geniet van een veelzijdige vakantie in Noord-Holland

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Geniet aan het water tijdens een weekend Noord-Holland

TopParken beschikt over een erg gezellig vakantiepark in Noord-Holland. Park Westerkogge vindt u nabij het Markermeer in Berkhout. Hier geniet u in een sfeervolle en comfortabele vakantiewoning, welke plaats biedt aan gezelschappen tot 6 personen. In de woning beschikt u over gratis wifi, heerlijke bedden, een moderne badkamer en een ruime keuken en woonkamer. Buiten beschikt u over een tuin met terras en ook kunt u de auto parkeren nabij de woning. Klinkt dat niet als een heerlijke plek voor een weekend weg in Noord-Holland?

Sfeerimpressie van uw weekendje weg naar Noord-Holland bij TopParken

 

Wat te doen tijdens uw weekend weg in Noord-Holland?

Park Westerkogge beschikt over uitstekende faciliteiten waar u tijdens uw verblijf onbeperkt gebruik van kunt maken. De speeltuin, sportvelden, horeca en het zwembad bieden plezier aan vele gasten. Natuurlijk wilt u ook het waterrijke karakter van de provincie verkennen vanaf een vakantiepark aan het water. Wat dacht u van het Zuiderzeemuseum of het Zaans Museum waar veel te ontdekken valt? Een bezoek aan de kust tijdens uw weekendje weg in Noord-Holland mag eigenlijk ook niet ontbreken. Geniet hier van de zonnestralen, een zeebriesje en ontspanning bij een strandpaviljoen. 

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het typisch Hollandse product kaas wordt gemaakt of verhandeld? Bezoek dan de kaasmarkt in Alkmaar en bewonder en ontdek de tradities die toebehoren aan de kaasdragers. Of bezoek de hoofdstad van Noord-Holland; Haarlem. Hier beleeft u een fijne combinatie van gezellige winkels, een rijke geschiedenis met vele historische gebouwen, beroemde musea en gezellige restaurantjes. Met wie komt u Noord-Holland verkennen tijdens een weekend weg? 

 
Boek een weekendje weg naar Noord-Holland
 

✔ Veilig online boeken, direct bij het park
✔ Geen onverwachte kosten
✔ Altijd de laagste prijsgarantie


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Green Key Logo  TicketsPlus logo  Zoover Award LogoLogo Google ReviewsKWF Zakenvriend