TopParken
Weekendje weg Noord Holland

Weekendje weg in Noord-Holland

 • 30 minuten rijden naar Amsterdam
 • In Berkhout, nabij Hoorn
 • Gelegen aan het Markermeer

Genieten van een korte vakantie in Noord-Holland

Noord-Holland wordt omringd door het water van de Noordzee, het IJsselmeer en het Markermeer. Ook landinwaarts zijn er vele wateren, kanalen en rivieren. De vissersdorpen, badplaatsen en havensteden kenmerken eveneens het waterrijke karakter van Noord-Holland. Tijdens een weekendje weg op een vakantiepark van TopParken kunt u hier genieten van een dagje varen, suppen, kiten of zwemmen. Maar komt u een weekend naar Noord-Holland dan kunt u ook vele culturele bezienswaardigheden bezoeken. Kortom, geniet van een veelzijdige vakantie in Noord-Holland

 
 

Sfeerimpressie van uw weekendje weg naar Noord-Holland bij TopParken

Geniet aan het water tijdens een weekend Noord-Holland

TopParken beschikt over een erg gezellig vakantiepark in Noord-Holland. Park Westerkogge vindt u nabij het Markermeer in Berkhout. Hier geniet u in een sfeervolle en comfortabele vakantiewoning, welke plaats biedt aan gezelschappen tot 6 personen. In de woning beschikt u over gratis wifi, heerlijke bedden, een moderne badkamer en een ruime keuken en woonkamer. Buiten beschikt u over een tuin met terras en ook kunt u de auto parkeren nabij de woning. Klinkt dat niet als een heerlijke plek voor een weekend weg in Noord-Holland?

Zoek en boek uw vakantie in Noord-Holland

 

Wat te doen tijdens uw weekend weg in Noord-Holland?

Park Westerkogge beschikt over uitstekende faciliteiten waar u tijdens uw verblijf onbeperkt gebruik van kunt maken. Natuurlijk wilt u ook het waterrijke karakter van de provincie verkennen. Een bezoek aan de kust tijdens uw weekendje weg in Noord-Holland mag eigenlijk ook niet ontbreken. Geniet hier van de zonnestralen, een zeebriesje en ontspanning bij een strandpaviljoen. 

 
  Speeltuin- en sportvelden
  Verwarmd buitenzwembad
  Amsterdam, Alkmaar en Haarlem
  Zuiderzeemuseum
 
 

✔ Veilig online boeken, direct bij het park
✔ Geen onverwachte kosten
✔ Altijd de laagste prijsgarantie

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Welke steden liggen dichtbij het vakantiepark?

Onze vakantietip is om zeker Hoorn (7,8 km), Alkmaar (22,5 km), Amsterdam (41,6 km) en Haarlem (55,2 km) te bezoeken tijdens uw weekendje weg in Noord-Holland. De steden beschikken over gezellige winkelstraten en heerlijke restaurants.

Wat zijn leuke dagjes uit vanaf het vakantiepark?

Wanneer u van geschiedenis en cultuur houdt is het Museumstroomtram in Hoorn, de museumboerderij en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen zeker een aanrader. Ook kunt u een uitstapje maken naar Sprookjeswonderland, de kinderboerderij en Dierenpark Artis!