TopParken
Reviews TopParken Booking.com

Beoordelingen via Booking.com

TopParken reviews op Booking.com

Wilt u binnenkort op vakantie bij TopParken? Dan snappen we dat u zoveel mogelijk reviews wilt raadplegen, bijvoorbeeld de TopParken reviews op een platform als Booking.com. Beoordelingen komen hier binnen in een review-systeem en worden actief opgepakt en op gereageerd door TopParken. Booking.com streeft er naar om 100% betrouwbare reviews te tonen. Zij sturen gasten nadat ze zijn incheckt of na hun verblijf een vragenlijst. Dit betekent dat de reviews van Booking.com geverifieerd zijn.

 

De beoordelingen bij Booking.com:

100% echte beoordelingen
 

Andere geverifieerde platformen

Wilt u echter zeker zijn van betrouwbare reviews? Dan raden wij aan om een kijkje te nemen bij de 34.000+ geverifieerde reviews van TopParken zelf. Daarnaast zijn er ook andere platformen naast TopParken en Booking.com zoals Voordeeluitjes, Belvilla, BungalowSpecials, VRBO, Expedia en HeerlijkeHuisjes die gebruik maken van geverifieerde reviews.

De werkwijze van Booking.com

Bij Booking.com kunt u een review achter laten wanneer u een accommodatie via hen hebt geboekt en u aan bent gekomen in uw accommodatie of nadat u er verbleven hebt. Het is dan ook niet mogelijk om bij Booking.com een review achter te laten als een persoon niet echt op locatie geweest is. De algehele score van Booking.com bestaat uit een opsomming van alle individuele scores gedeeld door het aantal scores dat ze ontvangen hebben. Hierbij wordt er op verschillende onderdelen beoordeeld, zoals locatie, hygiëne, personeel, comfort en faciliteiten.

 

Swipe voor meer afbeeldingen >

 

"Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn."

 - Booking.com op hun website

Wanneer is een review geverifieerd?

Een review is geverifieerd als er na het verblijf bij TopParken een vragenlijst wordt opgestuurd, dus een beoordeling is dan ook pas geverifieerd als een gast er daadwerkelijk verbleven heeft, dit is bij Booking.com het geval. Booking.com streeft er naar om alle beoordelingen die ze ontvangen te publiceren. Echter voegen ze hier aan toe dat ze beoordelingen verwijderen als deze in strijd zijn met de beoordelingsrichtlijnen en/of gevoelige content bevatten. Ook heeft Booking.com een geautomatiseerd systeem die gespecialiseerd is in het opsporen van valse reviews. Deze worden dan ook verwijderd en er wordt actie genomen tegen de verantwoordelijke. Daarnaast tonen ze alleen reviews die binnen 3 maanden na bezoek geschreven zijn en verwijderen ze reviews 36 maanden oud zijn of als de accommodatie van eigenaar is veranderd.

Richtlijnen en standaarden van Booking.com:

  Reviews dienen reisgerelateerd te zijn
  Reviews dienen geschikt te zijn voor een wereldwijd publiek
  Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn
  Respecteer de privacy van anderen
 

Wel of niet geverifieerde reviews bij Booking.com?

De reviews van Booking.com zijn geverifieerd. De gasten die via Booking.com boeken krijgen pas nadat ze ingecheckt hebben of na hun verblijf een vragenlijst toegestuurd voor een beoordeling.

 

Waarom zijn geverifieerde reviews beter?

Wanneer een review geverifieerd is betekent het dat een gast daadwerkelijk op het park verbleven heeft. Dit betekent dat het een eerlijke en betrouwbare review is, in tegenstelling tot een niet-geverifieerde review.

 
 
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.

TopParken: 34.000+ geverifieerde beoordelingen

Wilt u zeker zijn van betrouwbare reviews? Bekijk dan de reviews op onze site. TopParken stuurt gasten na hun verblijf een mail met daarin een beoordelingsformulier. Hierin kunnen zij hun ervaringen met TopParken delen. Deze reviews zijn dus allemaal geverifieerd, omdat deze gasten de vakantieparken echt hebben bezocht.

Herinneringen maakt u samen bij TopParken

Door heel Nederland vindt u op natuurrijke locaties de vakantieparken van TopParken. Van het heuvelachtige Limburg tot aan de Veluwe en de Achterhoek. Maar ook aan het water van het Esmeer, de IJssel of het Markermeer. De vakantiehuizen beschikken over alle gemakken van thuis, maar dan met meer luxe. Wilt u een extra ontspannen verblijf? Kies van voor een accommodatie met een sauna, hottub, sunshower, buitendouche en/of spa

Waarom TopParken?

 • Bekend van televisie
 • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
 • 34.000+ échte reviews
 • Vakantieparken op natuurrijke locaties
 • Luxe woningen (met wellness)

Henk verbleef op Recreatiepark Beekbergen

"Het huisje was van alle gemakken voorzien. Echt geweldig. Genoeg spullen in de keuken, heerlijke bedden, ruime kamer en uitstekende badkamer."

Vicky verbleef op Bospark Ede

"Het huisje lag in een rustig vakantiepark. Alle comfort was aanwezig. We hadden ook een verwarmd zwembad. In ons eigen tuintje hadden we zelfs een sauna."