TopParken
Camping in Het Groene Hart

Camping in het Groene Hart

 
  • Kamperen in het Groene Hart
  • In Lexmond, vlak bij Utrecht en Vianen
  • Direct gelegen aan rivier de Lek

Camping in het groene hart van Nederland

Resort Lexmond, een camping gelegen in het groene hart van Nederland, biedt een oase van rust en natuur. De camping ligt direct aan de oevers van rivier de Lek, waardoor het een populaire camping is onder liefhebbers van watersport en boten. Het Groene Hart is een prachtig natuurgebied dat tussen alle grote steden van de randstad ligt en is gunstig bereikbaar. Wanneer komt u kamperen in het Groene Hart?

 

Zo ziet uw kampeervakantie in het Groene Hart eruit

Verken de échte Nederlandse omgeving met schilderachtige polders, traditionele molens, en uitgestrekte wandel- en fietspaden. Het Groene Hart biedt een mix van natuur, cultuur en lokale ervaringen. Het is een geweldige bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust en het ontdekken van het Nederlandse platteland. Er zijn verschillende activiteiten en bezienswaardigheden die je kunt verkennen in dit gebied:

Dit is er onder andere te doen:

Bezoek historische steden en dorpen

Het Groene Hart is omgeven door historische steden en dorpen zoals Utrecht, Woerden en Oudewater. Ontdek hun charmante straatjes, historische gebouwen en lokale markten.

Kanoën, varen en suppen

Er zijn tal van waterwegen en meren in de regio, waardoor het ideaal is voor kanoën, varen of suppen. Geniet van het rustige water en de omringende natuur.

Fietsen en wandelen

Het Groene Hart heeft een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. Verken de schilderachtige polders, langs rivieren, meren en door charmante dorpjes.

Resort Lexmond: camping in het groene hart

Kamperen is een natuurlijke ervaring. Breng uw kampeermiddel mee en kies uit de 60 kampeerplekken van +/- 150m2, alle voorzien van parkeergelegenheid en stroomaansluiting. Er zijn ook voldoende plekken met af- en toevoer van water beschikbaar. Het faciliteitengebouw met receptie, buitenzwembad en horeca, inclusief een dakterras, zorgt voor optimaal comfort tijdens uw kampeervakantie op Resort Lexmond.

Dit is Resort Lexmond:

  • Écht Nederlands: polders, molens en water
  • Direct aan het water van de Lek
  • Vernieuwd, modern sanitairgebouw
  • Honden zijn welkom
  • Ruime kampeerplaatsen

Seizoensplaatsen

Op Resort Lexmond is het mogelijk om een vaste (voor) seizoensplaats te huren. Ideaal als u voor lange tijd wilt genieten van rust, natuur en recreatie. Onze seizoensplaatsen bieden u de mogelijkheid om uw eigen plekje te creëren, waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volop kunt genieten van het buitenleven. Interesse in een seizoensplek op Resort Lexmond? Bekijk de mogelijkheden.

Nog meer inspiratie ⤵

Kamperen in Lexmond

Kom kamperen in Lexmond! Resort Lexmond, gelegen direct aan rivier de Lek, is de ideale vakantiebestemming om de provincie Utrecht en omgeving te ontdekken.

Camping aan het water

Een kampeervakantie aan het water? Resort Lexmond voldoet aan al uw verwachtingen. Gelegen in de provincie Utrecht vindt u onze camping aan het water.