• Voorheen Camping de Hertshoorn
  • Natuurrijk bungalowpark in Garderen
  • Gelegen op de Veluwe

Vakantiepark in Garderen

Verscholen midden in de bossen van de Veluwe ligt Resort Veluwe, voorheen Camping de Hertshoorn: een vakantiepark in Garderen. TopParken heeft Camping de Hertshoorn in het najaar van 2020 overgenomen en omgetoverd tot Resort Veluwe. Een favoriete vakantiebestemming bij natuurliefhebbers, maar zeker ook voor cultuursnuivers, actievelingen en rustzoekers. Het mooiste natuurgebied van Nederland - de Veluwe - heeft namelijk ontzettend veel te bieden, voor elk type vakantieganger. Dichte bossen, uitgestrekte zandverstuivingen, het Kröller-Müller Museum, gave klimbossen en diverse wellnesscentra. Vanaf Resort Veluwe, ons natuurrijke bungalowpark in Garderen ontdekt u al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Bekijk het aanbod op Resort Veluwe
 

Bungalowpark in Garderen

Op Resort Veluwe verblijft u in een luxe en stijlvol ingericht vakantiehuisje in Garderen. Ons vakantiepark biedt stijlvolle vakantiehuizen. We beschikken over hondvrije én hondvriendelijke woningen. In de laatste geldt een maximum van twee honden.

In Garderen en op ons bungalowpark is van alles te beleven! Resort Veluwe is een geliefd park bij gezinnen. Er zijn namelijk ontzettend veel sport- en speelvoorzieningen. Wat dacht u van een groot buitenzwembad met familieglijbaan. Ook vindt u op ons vakantiepark in Garderen een gezellig restaurant voor heerlijke versnaperingen.

Resort Veluwe in het kort:

  • Vakantiehuizen voor max. 4 personen
  • In de toekomst ook met privé wellness 
  • Uw hond is welkom, mits aangegeven
  • Gratis wifi en parkeergelegenheid
  • Gelegen in het Veluwse bos
  • Buitenzwembad

Ontdek de Veluwe vanaf ons vakantiepark in Garderen

Avontuur genoeg op ons bungalowpark in Garderen! Voor een beetje extra avontuur hoeft u alleen maar de straat over te steken. Recht tegenover ons vakantiepark in Garderen bevindt zich namelijk het spannende klimbos. Geen last van hoogtevrees? Dan zijn de uitdagende parcoursen vol leuke en avontuurlijke elementen een aanrader voor jong en oud. Bent u meer van het wandelen en fietsen? Goed nieuws, want vanaf Garderen en ons vakantiepark bereikt u eenvoudig Nederland’s mooiste natuurgebied: Nationaal Park de Hoge Veluwe! Wie weet spot u wel de ‘Big Five’ van de Veluwe: de Schotse hooglander, het ree, het edelhert, het wild zwijn en de vos. En gaat u op vakantie met uw (klein)kinderen? Dan zijn dagjes uit naar Julianatoren Apeldoorn, de Apenheul of Burgers’ Zoo absolute aanraders. 

Beleef een veelzijdige vakantie op ons bungalowpark in Garderen! Waar wacht u nog op? Boek snel uw favoriete vakantiehuisje en geniet met een grote G in Garderen.

Boek een vakantie op Resort Veluwe
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid