TopParken
Wintervakantie

Vakantie in de winter

  • Op natuurrijke locaties
  • Vakantiehuizen met privé wellness
  • Uitstekende parkfaciliteiten

Een aangename winter bij TopParken ❄️

Ook in de winter is een vakantie heerlijk! En u kunt voor uw wintervakantie gewoon in Nederland blijven! TopParken beschikt over vakantieparken in Nederland op prachtige natuurrijke locaties waar u in een aangenaam vakantiehuis kunt verblijven. Een vakantie in de winter in Nederland vieren zorgt voor een korte reistijd (= eerder genieten) en voor voldoende afwisseling in uitjes die u kunt ondernemen. Waar in Nederland geniet u van een wintervakantie?

 
Ontdek nu ons aanbod
 

Swipe voor meer foto's →

Vier redenen voor een vakantie in de winter bij TopParken

Geniet van de gezellige omgeving

De winter is de periode van de kerst- en wintermarkten en gezellig versierde straten. Kaarslicht, lampjes, een koor dat zingt of een ijsbaan op het plein of in de natuur! Er valt genoeg te beleven in de omliggende dorpen en steden.

Uitgebreid dineren

Tijdens uw wintervakantie in Nederland bij TopParken hóéft u het park niet te verlaten. U kunt een heerlijk luie dag in uw vakantiehuis afsluiten met een smaakvol diner in het restaurant op het park. Extra fijn, vaak bieden onze restaurants ook afhaalmogelijkheden.

Plons in het binnenzwembad

TopParken beschikt over enkele vakantieparken met binnenzwembad. Een zwembad erbij is een feestje voor de kinderen. Kom heerlijk spelen in het zwembad met uw (klein)kinderen of trek rustig een paar baantjes!

Wellness vakantiehuizen

Is het een druilerige dag die u niet uitnodigt om naar buiten te gaan? Dan is een vakantiehuis met eigen sauna ideaal! Onder de Sunshower kunt u zelfs een kleurtje opdoen. Geniet van de warmte, laat uw spieren ontspannen en kom geheel tot rust. 

Doe inspiratie op met onze blogs ⬇️

 

TopParken: hier beleeft u een heerlijke vakantie in de winter

De winter start in december en eindigt in maart, een lange periode met veel verschillende momenten voor een vakantie in de winter. Direct bij de start staan kerst én oud en nieuw voor de deur, het moment voor een vakantie met uw gezin. Liever eropuit met uw hele familie? Onze groepsaccommodaties zijn dan ideaal. Maar heeft u ook al eens gedacht aan een romantische vakantie met uw partner? Naast het Valentijnweekend, zijn de maanden januari en februari zeer geschikt om er even tussenuit te gaan en optimaal te genieten van elkaar én ons prachtige Nederland. De maand maart kan erg wisselend zijn, van koude temperaturen tot schitterende dagen waar het zonnetje u al lekker opwarmt tijdens een wandeling. Extra fijn is dat u op diverse parken een vakantiehuis met open haard kunt huren, heerlijk tijdens de koude wintermaanden!

Onze uittips voor een wintervakantie in Nederland? Ga naar het Rijksmuseum in Amsterdam, ga een dagje winkelen in Rotterdam, struin over de kerstmarkt in Valkenburg of dompel u onder in een van de vele wellnesscentra in Nederland. Geniet u met de kinderen van een vakantie in de winter? De bioscoop, een trampolinepark, interactief museum of subtropisch zwembad zijn favoriet bij veel kinderen. 

  • Moderne vakantiehuizen voor 2-14 personen
  • Vakantieparken verspreid door heel Nederland
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen onverwachte kosten

Wanneer komt u langs in de winter? ☃️

 


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Green Key Logo  TicketsPlus logo  Zoover Award LogoLogo Google ReviewsKWF Zakenvriend