TopParken
Natuurhuisje Veluwe

Natuurhuisje op de Veluwe

 • Vakantiehuizen in de bossen
 • Nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe
 • Boekbaar met privé wellness

Genieten in een natuurhuisje op de Veluwe

Even back to nature, ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en uw innerlijke batterij even opladen. Dat doet u in een natuurhuisje op de Veluwe. Ons aanbod bestaat uit diverse vakantieparken op de Veluwe, waar u verblijft in een huisje midden in de natuur en tussen de bomen. U geniet van privacy op uw terras, waar u de vogeltjes hoort fluiten en echt even één wordt met de natuur. U vindt onze natuurhuisjes in Garderen, Beekbergen, Ede, Lunteren en Wageningen. Kom samen vakantieherinneringen maken!

Of zoek en boek direct uw verblijf ⤵ 

Natuurhuisje op de Veluwe bij TopParken

Onze natuurhuisjes vlak bij Arnhem en Apeldoorn zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Dat betekent dat u met ieder gezelschap kunt genieten van quality time in de natuur. Samen met uw partner, gezin, vrienden, familie - wat u maar wil. De natuurhuisjes op de Veluwe zijn compleet ingericht én beschikken over een tuin met terrasmeubilair, een parkeerplaats en gratis wifi. U komt niets tekort, daar zorgen wij wel voor!

Een natuurhuisje huren op een vakantiepark

Het voordeel van een natuurhuisje op de Veluwe op een vakantiepark van TopParken? U maakt onbeperkt gebruik van de parkvoorzieningen. Zoek verkoeling in het zwembad, laat u culinair verwennen in het restaurant, speel samen met de kids in de speeltuin of huur een fiets om de omgeving van Nationaal Park de Hoge Veluwe te ontdekken. Er is zoveel te zien en te doen! Een unieke combinatie van bruisende faciliteiten, maar tegelijkertijd de rust van uw natuurhuisje op de Veluwe. 

Waarom een natuurhuisje bij TopParken?

 • Laagste prijs via deze website
 • Eerlijke prijzen volgens de Consumentenbond
 • Eenvoudig boeken, direct bij het park
 • Geen onverwachte kosten
 • Inclusief gebruik van de topfaciliteiten
 
 

Natuurhuisje vlak bij Arnhem en Apeldoorn

Een natuurhuisje op de Veluwe: dat is een fijne combinatie van verblijven in de natuur, maar toch met bruisende steden altijd dichtbij. Zo liggen de leuke steden Arnhem en Apeldoorn in de buurt van uw natuurhuisje. Hier kunt u naar hartenlust winkelen, uiteten en cultuursnuiven. Andere uitjes die wij u aanraden zijn het Kröller-Müller Museum, Paleis het Loo of Burgers' Zoo.

U vindt onze natuurhuisjes in:

 • Garderen
 • Beekbergen
 • Ede
 • Lunteren
 • Wageningen
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Bieden jullie ook natuurhuisjes met wellness op de Veluwe?

Jazeker, ook op de Veluwe bieden wij natuurhuisjes met wellness. Wist u dat u de sauna, spa, buitendouche en hottub kunt vinden in uw privé tuin? Deze is omringd door groen waardoor u van veel privacy geniet!

Kan ik een natuurhuisje op de Veluwe met 2 personen boeken?

Ja hoor, de meeste natuurhuisjes op de Veluwe in ons aanbod zijn geschikt voor 4 personen, maar dat betekent des te meer ruimte wanneer u met zijn tweeën komt. Tip: wanneer u een natuurhuisje op de Veluwe met 2 personen boekt: kies er een met privé wellness! Hoe romantisch is dat?

🐕 Waar boek ik een natuurhuisje op de Veluwe met mijn hond?

Bij TopParken natuurlijk! Op onze vakantieparken kunt u een natuurhuisje op de Veluwe met uw hond boeken. Er geldt een maximum van twee honden per vakantiehuis én uw hond dient op het park altijd aangelijnd te zijn. Zijn jullie klaar om samen de natuur van de Veluwe te verkennen?