• Mooiste plekjes in de natuur
  • Verspreid over vijf provincies
  • Maximaal twee honden per vakantiehuis

Vakantiehuis met uw hond in Nederland

Wilt u graag samen met uw trouwe viervoeter vakantie vieren? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres! Verblijf in een vakantiehuis met uw hond en beleef samen de tijd van uw leven. Alle vakantieparken van TopParken zijn huisdiervriendelijk en liggen verspreid over vijf provincies; Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Limburg. Een vakantiehuis huren met de hond is daarom geen enkel probleem! Al onze parken bevinden zich midden in de natuur, waardoor u zo de prachtige omgeving kunt ontdekken. Maak een wandeling met uw hond in het bos of door een prachtig heuvellandschap. Wanneer u een vakantiehuis met de hond huurt bij Parc de IJsselhoeve of Recreatiepark Beekbergen kan uw huisdier lekker spelen en ravotten in de hondenspeeltuin!

Vind uw ideale vakantiehuis met de hond

Vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Wilt u een vakantiehuis met uw hond in Nederland huren waar u geniet van de rust en de natuur? Met 15 verschillende vakantieparken vindt u gegarandeerd een vakantiehuis met de hond dat bij uw wensen past. Onze vakantiehuizen variëren van chalets tot luxe vakantiehuizen. Bent u met een grote groep en wilt u op vakantie met uw huisdier? Geen probleem! Ook wanneer u samen met uw familie of vriendengroep komt kunt u gerust uw trouwe viervoeter meenemen in een groepsaccommodatie. Let wel op dat er maximaal twee honden per vakantiehuisje zijn toegestaan. Geef bij uw reservering ook altijd aan dat uw trouwe viervoeter mee gaat op vakantie, omdat sommige vakantiehuisjes huisdiervrij zijn. Waar gaat u een vakantiehuis huren met uw hond?

Over uw vakantiehuis met hond

🐾 Maximaal 2 honden per vakantiehuis

🐾 Geef tijdens het reserveren aan dat uw hond mee gaat

🐾 Honden dienen aangelijnd te zijn op het park

🐾 Hondenspeeltuin bij De IJsselhoeve en Recreatiepark Beekbergen

 
Bekijk de faciliteiten voor honden per park
 

Samen de omgeving verkennen

Tip: huur een huisdiervriendelijk vakantiehuis op de Veluwe. Maak een prachtige wandeling door het mooiste gebied van Nederland en wie weet komt u zelfs een wild zwijn of edelhert tegen! Wanneer u een vakantiehuis huurt waar honden zijn toegestaan op één van onze vakantieparken kunt u ook gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten. Neem een duik in het binnen- en/of buitenzwembad, daag uw gezelschap uit op de sportvelden of schuif 's avonds lekker aan bij het restaurant. Wanneer komt u vakantie vieren in een vakantiehuis met uw hond?

Vind uw ideale vakantiehuis met de hond
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

👉 Tips voor een ideaal vakantiehuis met uw hond!

Wanneer u zoekt naar een ideaal vakantiehuis met uw hond in Nederland, raden wij een vakantiehuis met omheinde tuin aan. Uw hond heeft alle vrijheid in de ruime tuin en u kunt gerust even naar binnen toe of een maaltijd bereiden in de keuken. 

🐕 Op welk vakantiepark vind ik een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan? 

Die vindt u bij TopParken. In onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen is plaats voor maximaal 2 honden per reservering. Op het park dient uw hond aangelijnd te zijn, maar vanwege de natuurrijke ligging is een wandelgebied altijd dichtbij! Ook voor uw last minute vakantie met hond vindt u bij TopParken een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan.

📍 Wat is een leuke plek om een vakantiehuis met hond in Nederland te huren?

Leuke plekken voor het huren van een vakantiehuis met hond in Nederland zijn er genoeg! TopParken beschikt over 15 verschillende vakantieparken verspreid over Nederland. Van de zee tot de Veluwe of het Limburgse heuvellandschap, genoeg ruimte om te genieten van vakantieplezier in een vakantiehuis met hond in Nederland.