TopParken
Vakantiepark Nederland met zwembad

Vakantieparken met zwembad

  • Met binnen- en/of buitenzwembad
  • Geen hoge kortingen, maar eerlijke prijzen
  • Aparte peuterbaden

Zwemplezier beleeft u bij TopParken

Uw vakantie is niet compleet zonder een zwembad! Daarom bestaat bijna het gehele aanbod van TopParken uit vakantieparken in Nederland mét een zwembad. Start uw dag met een verfrissende duik of sluit de dag juist af met een paar baantjes in het zwembad. Op de meeste vakantieparken vindt u een binnen- en/of buitenzwembad. Of het nu goed of slecht weer is, zo zijn er altijd mogelijkheden om heerlijk te zwemmen. Extra fijn: er is altijd een apart kinderbad aanwezig waar de kleintjes lekker kunnen spetteren.

 

Een vakantiepark met een openluchtzwembad of overdekt zwembad?

In het aanbod van TopParken vindt u zowel vakantieparken met een buitenzwembad als vakantieparken met een binnenzwembad. Alle buitenzwembaden zijn verwarmd en beschikken over een ruime ligweide met ligbedden, zodat u heerlijk kunt zonnen en bijkleuren. Toch is mooi weer niet altijd gegarandeerd in Nederland. Dan is een binnenzwembad juist ideaal! U vindt onze parken met een overdekt zwembad in de Achterhoek of op de Veluwe

 

Vakantieparken op natuurrijke locaties in Nederland

Kiest u voor een bungalowpark met zwembad bij TopParken, dan is één ding zeker: u verblijft altijd op een bijzondere locatie in Nederland. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Veluwe, de Achterhoek, Limburg of Brabant? Dé plekken om samen de allermooiste vakantieherinneringen te maken. U kunt terecht in stijlvolle vakantiehuizen voor maximaal 14 personen en 2 honden, ook te boeken met wellness faciliteiten!

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🏊‍♀ Welke vakantieparken hebben een binnen- en buitenzwembad?

Recreatiepark ‘t Gelloo in Ede, Resort Veluwe in Garderen en Résidence Lichtenvoorde in de Achterhoek hebben zowel een binnenzwembad als een buitenzwembad. Zo bent u verzekerd van waterpret bij goed én slecht weer

👨‍👧 Is er ook een peuterbad aanwezig?

De meeste vakantieparken beschikken naast een groot zwembad ook over een ondiep peuterbad, waar uw kleintje kan spetteren en u met een gerust hart toezicht houdt. Een zwembad maakt uw vakantie compleet

😄 Welk vakantiepark heeft een zwembad mét glijbaan?

Resort Veluwe en Resort de Brabantse Kempen hebben een grote familieglijbaan bij het buitenzwembad. Verder hebben veel vakantieparken een kleinere glijbaan in het kinderbad. Zo’n glijbaantje samen met watersproeiers bezorgt uw peuter of kleuter vele uren speelplezier in het water.

🎠 Welk park heeft een zwembad en indoor speeltuin?

Bij Recreatiepark ‘t Gelloo beleven uw kids, ook bij wat frissere temperaturen, veel plezier in het binnenzwembad en in de binnenspeeltuin. Op een vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin heeft u haast geen omkijken meer naar uw kids.

🕙 Wanneer zijn de zwembaden geopend?

Dit verschilt per park en is natuurlijk afhankelijk van het weer, maar globaal gezien zijn de buitenzwembaden geopend van mei t/m september. Enkele binnenzwembaden zijn geopend tot de herfstvakantie of zelfs het hele jaar. Tip: check even de faciliteitpagina bij uw favoriete park voor de actuele informatie.