TopParken
Vakantiepark aan de kust

Alternatief voor een vakantiepark aan de kust

 • Nabij het Markermeer, Esmeer of de IJssel
 • Ideaal voor diverse watersporten
 • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitstekend alternatief voor een vakantiepark aan de kust

TopParken beschikt momenteel niet over vakantieparken direct aan zee. Wél bieden wij uitstekende alternatieven om te genieten van een vakantie waarbij het water van een meer of rivier aanwezig zijn. Park Westerkogge in Noord-Holland, Parc de IJsselhoeve in Zuid-Holland en Recreatiepark het Esmeer in Gelderland zijn zeer geschikt als alternatief met een prachtige ligging aan het water. Het Markermeer, rivier de IJssel en het Esmeer zijn ideale plekken voor diverse watersporten. Ga varen, vissen of suppen en beleef veel waterplezier tijdens uw vakantie.

 

Het échte vakantiegevoel

De alternatieve vakantieparken bevinden zich in GelderlandZuid-Holland en Noord-Holland. U verblijft hier in luxe en modern ingerichte vakantiehuizen voor maximaal 6 personen. Ideaal voor een vakantie met het gezin, vrienden of met de familie. Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder zwembad. Plons daarom in het zwembad en beleef veel waterpret op onze parken! Naast het zwembad bieden onze parken nog veel meer vertier zoals diverse sport- en speelvelden voor een potje voetbal, speeltoestellen in de speeltuin om lekker op te klimmen en klauteren en diverse horeca voor een goede maaltijd.

 
 

To do's tijdens uw vakantie aan het water

Eén ding is zeker; u beleeft gegarandeerd veel waterpret. Huur een bootje en ontdek de prachtig waterrijke omgeving, beoefen uw favoriete watersport of gooi uw hengel uit en vang de grootste vis. Ook kunt u natuurlijk prachtige wandel- en fietstochten maken door de omgeving. Bovendien liggen er bruisende steden op korte afstand van onze vakantieparken!

  Wandel- en fietstochten

  De vakantieparken ligging in natuurrijke omgevingen. Ontdek de diverse wandel- en fietsroutes.

  Beoefen uw favoriete watersport

  Ga een middagje waterskiën, suppen, kitesurfen, varen, vissen, zeilen of kanoën.

  Cultuur snuiven

  Een echte cultuursnuiver? Bezoek eens Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Haag of Rotterdam.

 
 
 

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Hoe ver liggen de vakantieparken van het water?

Recreatiepark het Esmeer heeft een unieke ligging; precies tussen rivier de Maas en het Esmeer. U kunt hier dus direct het water op! Park Westerkogge ligt op slechts 3 km afstand van het Markermeer, daar bent u dus ook in no-time. En Parc de IJsselhoeve ligt direct aan de IJssel. 

Welke watersporten kan ik beoefenen?

U kunt onder andere kitesurfen, suppen, vissen, windsurfen, kanoën of waterskiën op het Markermeer, Esmeer of de IJssel.