TopParken
alternatief vakantiepark aan zee Nederland

Alternatief voor een vakantiepark aan zee Nederland

 • Gelegen aan het water
 • Unieke locaties in Nederland
 • Altijd de laagste prijsgarantie

3 vakantieparken aan zee in Nederland

Uitgestrekte stranden, gezellige strandpaviljoens én prachtige duinen; ziet u uzelf al genieten met uw voeten in het zand en een cocktail in uw hand? Om dit te ervaren hoeft u niet altijd naar het buitenland. Ook in Nederland kunt u een vakantie aan zee boeken! TopParken beschikt over maar liefst drie vakantieparken in Nederland aan zee. Vanaf onze parken staat u binnen een paar minuten fietsen op één van de Nederlandse stranden. Neem een duik in het water, speel een potje beachvolleybal en kom optimaal tot rust in de zon. Wilt u vakantie vieren vlakbij het Noord-Hollandse Egmond aan Zee? Boek dan een vakantiehuis bij Recreatiepark de Woudhoeve. Uw vakantie aan zee in Nederland toch liever doorbrengen in de bruisende badplaats Noordwijk? Kies dan voor een verblijf op Recreatiepark Noordwijkse Duinen of Parc du Soleil.

Een sfeerimpressie van een vakantie aan het water ⤵

Het échte vakantiegevoel

Kies voor een verblijf aan het IJsselmeer, Markermeer, de IJssel of de Maas en beleef hoe dan ook het ultieme vakantiegevoel. De accommodaties op de vakantieparken bieden plek voor maximaal 6 personen. Perfect voor een vakantie met het gezin, vrienden of met de familie! Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder zwembad. Zoek verkoeling en maak veel plons plezier in de zwembaden van Park Westerkogge of Parc de IJsselhoeve! Naast een zwembad bieden de parken ook vele andere faciliteiten aan. Een potje voetbal op het sportveld, klimplezier in de speeltuin of avonturen beleven met het animatieprogramma (in de vakantieperiodes) zijn ook mogelijk tijdens uw vakantie.

To do's tijdens uw vakantie aan het water

Tijdens uw vakantie in Nederland kunt u natuurlijk prachtige wandel- en fietstochten maken langs de uitgestrekte stranden en door de schitterende duinen. Geniet van een hapje en een drankje bij één van de gezellige strandtentjes. Extra leuk: uw trouwe viervoeter is welkom in de meeste vakantiehuizen, dus ook uw huisdier kan genieten van een leuke strandwandeling! Daarnaast zijn er nog veel meer dingen te doen! Bezoek eens de Keukenhof of beleef een dag vol actie bij Circuit Zandvoort waar het hele jaar rond diverse races zijn. Bovendien liggen er bruisende steden op korte afstand van de vakantieparken.

 
  Wandel- en fietstochten

  De vakantieparken ligging in natuurrijke omgevingen. Ontdek de diverse wandel- en fietsroutes.

  Bezoek grote steden

  Een echte cultuursnuiver? Bezoek eens Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Rotterdam of Den Bosch.

  De Keukenhof

  Laat u verwonderen door de kleurrijke en prachtige bollenvelden bij de Keukenhof!

 
 
 
 

Welk vakantiepark aan zee heeft uw voorkeur?

🐕 Is mijn hond welkom tijdens een vakantie aan het water?

Op alle vakantieparken van TopParken zijn honden van harte welkom. Geniet met het gezin en uw trouwe viervoeter van een leuke strandwandeling. Lang reizen met uw huisdier is natuurlijk niet fijn, dus waarom niet op vakantie in eigen land?

⛹‍♂ Zijn de vakantieparken kindvriendlijk?

Ja onze parken zijn kindvriendelijk! Op de vakantieparken van TopParken zijn vele sport- en spel faciliteiten voor kinderen aanwezig. Daarnaast biedt TopParken gedurende schoolvakanties en tijdens feestdagen een uitgebreid entertainmentprogramma aan. Kortom, alle ingrediënten voor een kindvriendelijke vakantie.

⏰ Is het mogelijk om een last minute vakantie aan het water te boeken?

Ja ook dit is mogelijk! Bij TopParken boekt u eenvoudig een last minute vakantiehuis aan het water. Er is altijd een geschikt vakantiehuis voor uw vakantie beschikbaar. Oók op het allerlaatste moment. Het voordeel? U hoeft niet lang meer te wachten om uw koffers in te pakken en te gaan!

8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.