TopParken
4 topbestemmingen in Nederland voor een vakantie met uw hond

3 topbestemmingen in Nederland voor een vakantie met uw hond

Vakantie met uw hond in Nederland

Een vakantie in Nederland is heerlijk! Er even tussenuit met het gezin en genieten van de natuur. Heeft u een hond? Dan is het wel zo fijn als deze mee kan op vakantie. Het blijkt dat vakantiegangers hun huisdieren steeds meer voorrang geven. Mede daarom zijn honden op al onze vakantieparken van harte welkom. Bent u nog op zoek naar een bestemming waar u met de hond naartoe kunt? Lees dan zeker even mee over deze 3 topbestemmingen in Nederland voor een vakantie met de hond.

Maar eerst wat extra informatie

Voordat we meer vertellen over onze favoriete bestemmingen voor een vakantie met de hond in Nederland, geven we u eerst wat algemene informatie. Uw huisdier is op alle vakantieparken meer dan welkom! Wilt u een vakantiepark met extra diervriendelijke faciliteiten? Dan bent u aan het juiste adres op Parc de IJsselhoeve, waar zelfs een hondenspeeltuin aanwezig is. Bovendien zijn veel van onze parken vuurwerkvrij, zodat u en uw viervoeter op de dagen rondom oud en nieuw in alle rust genieten. Tot slot is het wel handig om te weten dat er in de accommodaties maximaal twee honden welkom zijn.

Bestemming 1 - Veluwe

Tijd om over te gaan op de topbestemmingen in Nederland voor een vakantie met uw hond. Dat de Veluwe op nummer één staat zal u vast niet verbazen. Deze regio staat in het teken van natuur en leent zich perfect voor urenlange wandelingen met uw hond. Van uitgestrekte heidevelden tot aan prachtige bossen, in een vakantiehuisje op de Veluwe zit u goed. Bezoek bijvoorbeeld Het Nationaal Park De Hoge Veluwe of overweeg eens om op de fiets te stappen en de omgeving te verkennen. U vindt in deze regio diverse vakantieparken waar u kunt verblijven. Kiest u voor een huisje in Ede of toch in Beekbergen?

 

Bestemming 2 - Zuid-Limburg

In een van onze vakantiehuizen in Zuid-Limburg combineert u een vakantie in de natuur met een stedentrip. Fijne vakantiehuizen om te verblijven vindt u op Résidence Valkenburg. Dit vakantiepark ligt op een steenworp afstand van zowel Valkenburg als Maastricht. Tijdens een dagje struinen door deze steden bezoekt u de mooiste historische bezienswaardigheden om vervolgens een goed bourgondisch restaurant uit te kiezen voor een heerlijke maaltijd.

 

Bestemming 3 - Achterhoek

We sluiten het lijstje af met een topbestemming waar de natuur opnieuw centraal staat. Welkom in de Achterhoek! Hier komt u tot rust en maakt u de mooiste wandelingen door het coulisselandschap langs pittoreske boerderijen. Daarna keert u terug naar uw vakantiehuis in de Achterhoek voor een rustig avondje op het park. Op Résidence Lichtenvoorde kunt u met het hele gezin een potje bowlen, een duik nemen in het binnenzwembad of een hapje eten in het restaurant. Bedenk alvast wat u de volgende dag wilt doen, want er is in de omgeving genoeg te beleven. Een paar tips: bezoek een sprookjesachtig kasteel, wandel met de hond langs de IJssel of stap in een bootje om de omgeving vanaf het water te verkennen. Krijgt u al zin in een vakantie in de Achterhoek?

 

En weet u al naar welke topbestemming in Nederland u op vakantie gaat met de hond? 

De Veluwe? Zuid-Limburg? Of toch de Achterhoek? Welke locatie u ook kiest, onze vakantieparken bevinden zich stuk voor stuk op topbestemmingen midden in de natuur. Vanaf de parken maakt u de mooiste wandelingen: perfect voor een vakantie met uw hond!

 

Bekijk ook onze andere blogs: