TopParken
Wifi op vakantie

5x waarom wifi op vakantie handig is

Wifi op vakantie

Wanneer we in Nederland op vakantie gaan denken we niet altijd na over wifi. Overal en altijd kunnen surfen op internet is namelijk vrij normaal geworden. Toch zijn er redenen waarom wifi óók op vakantie in Nederland belangrijk is. Zo wilt u vast niet dat uw databundel er in twee dagen doorheen vliegt. Het blijkt zelfs dat Nederlanders juistop vakantie niet zonder wifi kunnen. We hebben dan eindelijk tijd om online te shoppen, films en series te kijken en vinden het belangrijk om in contact te blijven met het thuisfront. In dit blog vertellen wij u waarom wifi op vakantie in Nederland zo belangrijk is. 

Vakantieparken Nederland

Reden 1 - Een must voor tieners

Wanneer u tieners heeft, kent u het vast wel. Ze vinden het geweldig om op vakantie te gaan, maar vragen als: “Gaan we wel naar een camping of vakantiepark met internet?” moeten gesteld worden. Als ouder is het soms moeilijk te begrijpen waarom online zijn zelfs tijdens een vakantie zo belangrijk is. Toch is het een must voor tieners. Even een foto delen van het zwembad op social media of hun vrienden of vriendinnen appen. Met internet op vakantie stelt u uw tieners gerust en zorgt u ervoor dat ook zij heel veel zin hebben in dat weekje weg. 

Reden 2 - Een gezellig avondje op de bank

Toegegeven, wifi op de camping of het vakantiepark brengt grote voordelen met zich mee. Hoe gezellig is het om in de avond een leuke familiefilm uit te zoeken om met zijn allen te kijken in het huisje? Of begin samen met uw partner eindelijk aan die ene goede serie. Dankzij de gratis wifi op onze parken kunt u eindeloos genieten! Neem plaats op de fijne bank en sluit uw laptop aan op de televisie. Tip: neem een HDMI-kabel mee om beide apparaten met elkaar te verbinden.

Is het zomer en in de avond nog warm genoeg om buiten te zitten? In de vakantiehuizen op onze parken vindt u een ruime veranda of tuin met loungebanken. Bent u klaar voor een filmavond in de buitenlucht? 

Vakantiehuizen Nederland

Reden 3 - Wifi voor het plannen van uitstapjes

Tijdens een vakantie met het gezin of uw partner wilt u vast en zeker ook iets zien en doen in de omgeving. Ook in dat geval is wifi handig. Zo kunt u te allen tijde de leukste uitstapjes opzoeken in de buurt. Nog even de openingstijden of reviews checken? Geen probleem. Of download alvast een kaart via Google Maps als u bijvoorbeeld een wandelroute gaat volgen op de Veluwe. Deze kaart kunt u vervolgens offline gebruiken, zodat u zeker weet dat u de juiste route loopt. Ook kunt u dankzij gratis wifi veilig online kaartjes kopen voor bijvoorbeeld dat leuke museum of pretpark. Zo slaat u de wachtrij over!

Reden 4 - Online met verschillende apparaten

Een andere belangrijke reden waarom wifi op vakantie in Nederland van belang is, is om op verschillende apparaten te kunnen surfen.  Dit is mogelijk tegen betaling. Misschien wilt u uw laptop of tablet meenemen op vakantie. Dan is wifi natuurlijk een must. Grote kans dat ook uw kind een tablet heeft, maar geen telefoonabonnement. Met een vakantiepark met wifi weet u zeker dat uw kind zijn of haar favoriete spel kan spelen of een film kan kijken.

Reden 5 - Veiligheid voorop

Maak ik wel veilig gebruik van wifi? Dit is niet een vraag waar Nederlanders vaak over nadenken. Logisch, want zowel thuis als op uw werk en bij familieleden heeft u de wifi-code ingesteld en maakt uw telefoon automatisch verbinding met het netwerk. Buiten de plekken waar u vaak komt, maakt u hoogstwaarschijnlijk gebruik van uw databundel of van openbare wifi-netwerken. Maar wist u dat openbare wifi-netwerken niet altijd veilig zijn? 

Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken, want op onze vakantieparken zijn de wifi-netwerken beveiligd met een wachtwoord en kunt u in uw accommodatie genieten van eigen wifi. Zo kan niet iedereen ‘zomaar’ gebruik maken van het netwerk en is het een stuk veiliger om online te surfen. 

Vakantieparken met wifi

Tips: vakantieparken met wifi in Nederland

Met deze 5 redenen moet u haast wel kiezen voor een vakantiepark met wifi. De keuze is reuze bij TopParken! Kies voor een vakantie in Zuid-Limburg en kom na een wandeling door het heuvellandschap tot rust met een drankje (en draadloos internet!) op het terras. Of vertrek naar een vakantiepark op de Veluwe en ga op avontuur in de natuur. In ons aanbod vindt u 12 parken met wifi, verspreid over Nederland. Per vakantiehuisje ontvangt u standaard het gratis basispakket. Bij de receptie van het park kunt u het pakket, tegen betaling, laten upgraden naar meer MB’s. Naast gratis wifi geniet u op onze parken van faciliteiten, zoals een binnen- of buitenzwembad en een fijn restaurant. Neem een kijkje en maak uw keuze!

 

Bekijk ook onze andere blogs: