TopParken

Beleef Recreatiepark ‘t Gelloo door de ogen van de TopParken gast

Verrast met een video review

Geschreven reviews zijn belangrijk, maar wat spreekt meer tot de verbeelding dan een volledige video beleving? Zo werd TopParken verrast met een korte belevingsfilm van een gezin dat genoot van een vakantie op familiepark Recreatiepark 't Gelloo (Ede).

Het moment dat de deur wordt dichtgetrokken en iedereen in de auto stapt en het 'normale' leven eventjes achter wordt gelaten voor wat het is. Het moment dat de vakantie eindelijk is aangebroken en de rust van de prachtige natuurlijke omgeving van de Veluwe wordt opgezocht. Deze zomer hebben de Veluwe parken van TopParken vele gasten mogen ontvangen en laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo ook de familie Bos die een prachtige film hebben gemaakt van het verblijf dat zij hebben gehad op Recreatiepark 't Gelloo. Terwijl de kinderen konden genieten van de faciliteiten en activiteiten die werden verzorgd door het animatieteam kwamen de ouders heerlijk tot rust bij de vakantiewoning, gelegen aan de bosrand. Samen de verkoeling opzoeken in het binnen- en buitenzwembad en 's avonds genieten van een barbecue. 

Benieuwd naar de vakantie van de familie Bos? 

 

Op vakantie naar het Veluwe gebied

Zelf genieten van een groene bosrijke omgeving tijdens uw vakantie? Boek uw verblijf dan op een van de vijf vakantieparken op de Veluwe van TopParken.

 
 
 
 
 
 

Lees ook: