TopParken

Geocaching tijdens uw vakantie

Geocaching tijdens uw vakantie

Een soort schatzoeken voor kinderen én volwassenen; geocaching is de laatste jaren ontzettend populair geworden. En u kunt tijdens uw verblijf op een van onze vakantieparken ook meedoen met dit wereldwijde spel. Ga samen de natuur in op zoek naar de geocaches. Rondom bijna al onze vakantieparken zijn ze verstopt. Weet u ze te vinden?

Wat is geocaching?

Geocaching is een wereldwijde schatzoektocht op basis van GPS coördinaten. Via deze coördinaten en uw GPS (of smartphone) kunt u aan de slag gaan met geocachen. Naar wat u op zoek gaat tijdens het geocachen is steeds een raadsel, en dat is juist het leuke van deze mooie buitensport. Maar uiteraard krijgt u wel wat hulp via zaken die in de geocache listing staan zoals de geocache grootte en de geocache attributen. Sommige geocache beheerders kiezen er daarbij voor om een hint mee te geven die in Geocaching geheimschrift op de website staat. Maak de zoektocht nog gezelliger en ga er samen op uit met familie en vrienden.

Veluwe

Hoe te beginnen met geocaching?

Nadat u een Geocaching account heeft aangemaakt, kunt u de coördinaten van een geocache op zoeken. Deze kunt u terugvinden in de geocache listing. Via uw Geocaching GPS of app kunt u naar de juiste plaats gaan, om daar de geocache te zoeken.

Resort Veluwe

Verblijf op Resort Veluwe in Garderen en ga op zoek naar de allereerste TopParken geocache. Het gehele vakantiepark heeft een natuurrijke uitstraling, aansluitend op de prachtige Gelderse bossen waarin het vakantiepark ligt. De ruime opzet zorgt voor veel privacy, rust en ontspanning. Dit alles in combinatie met de vele parkfaciliteiten maken het de ideale vakantiebestemming voor jong én oud.

 
 

Overige vakantieparken

Ontdek, naast Resort Veluwe, ook onze andere vakantieparken omgeven door de prachtige natuur op de Veluwe.